To je to što me zanima!

Najbogatija Britanka je snimila album jer želi biti nova Adele

Britanka je prije 12 godina napisala pjesmu "Black Coffee" za "All Saints", koja je postala hit, dok je njezina pjesma "Hands High" bila najslušanija dance pjesma
Vidi originalni članak

Moje su pjesme napisane na stvarnim iskustvima. Ako me nešto dirne, moram pisati o tome, rekla je bivša Miss i najbogatija žena Velike Britanije Kirsti Bertarelli (41), koja je snimila prvi album 'Love Is' u želji da ponovi uspjeh popularne Adele.

Britanka je prije 12 godina napisala pjesmu "Black Coffee" za "All Saints", koja je postala hit, dok je njezina pjesma "Hands High" neko vrijeme bila najslušanija dance pjesma na radijskim postajama. Kirsti je 1989. godine bila druga pratilja na izboru za Miss svijeta. Udana je za švicarskog magnata Ernesta (47) i ima troje djece. 

- Iako sam imala sreće u životu, ja sam ona ista djevojka  koja sam bila prije bogatstva. Uvijek ću ostati kreativna i emotivna. I ja osjećam ushićenje i bol kao i svi drugi - zaključila je Kirsti koja se nada da će njezine pjesme pronaći put do srca slušatelja i pobijediti predrasude koje ljudi imaju prema njoj zbog njezina bogatstva.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 06.03.2013.

    tko može nek izvoli, zašto ne! ionako joj to ovisi o uspjehu, ništa joj pare ne znače ako joj pjesme neće prolaziti!

  • kevin_2011 06.03.2013.

    Sretno...u danasnje vrijeme nista nije nemoguce.

  • Oky Doky 06.03.2013.

    Glupo je da želi postati nova Adele. Adele je jedna jedina , jedinstvena. Ova joj nije ni do koljena. Možda bolje izgleda ali Adele bolje pjeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare