To je to što me zanima!

Najčudnija kreacija s 'Hall of Famea' zbunila je mnoge: Čije je ovo tijelo na domaćoj ljepotici?

Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobični dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh
Vidi originalni članak

Jedna od naših najpoznatijih domaćih influencerica Ivana Mišković stigla je u utorak na crveni tepih Storyjevog partyja 'Hall of Fame' u haljini koja je privukla najviše pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobični dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh.

Odabrala je i jači make-up na očima u plavim tonovima, dok je dugu, narančastu kosu raspustila u valove. Ivana je ranije bila plavuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA MIŠKOVIĆ (@ivanamiskovic95)

Na crveni tepih je stigla u pratnji dugogodišnjeg dečka, vlasnika modnog brenda Chypka, Tadije Glasnovića Zelke. - Haljina je Ivana Jurić Design, ovaj dio je posebno radio jedan dečko, a ja sam to spojila za večeras - otkrila nam je simpatična influencerica. Zatim nam je priznala i kako je imala problemčić s kreacijom.

- Moja je koža puno blijeđa, a ovo je dosta tamno tako da sam sada kompletno namazana jednom jako, jako tamnom nijansom pudera, ali ako sam sebe zavarala, onda sam očito i ostale - poručila nam je kroz smijeh.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mrTrobec 07.06.2023.

    trebalo bi joj društvo za zaštitu životinja oduzeti ovu gorilu što je dovela sa sobom

  • Jakica 07.06.2023.

    Ma tko je dragoga ti Boga Ivana Mišković. Što je i gdje postigla?  Ovu djevojku doktoricu, ismijavate.. Sretna sam što mi djeca i njihovi prijatelji ne čitaju, nemaju interesa, budući su *akademski obrazovani*a da i nisu, koju pouku dajete mladima!!!      Dvornikova jučer sa stražnjicom, danas influ... Jučer joj kolegica po tituli plače, sodoma i gomora..                          

  • Zlatna Vuga 07.06.2023.

    A jesu sve nadmašile same sebe. Tri haljine su normalne, a ovo drugo sve nakarade užasne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare