Obavijesti

Show

Komentari 17

Najčudnija kreacija s 'Hall of Famea' zbunila je mnoge: Čije je ovo tijelo na domaćoj ljepotici?

Najčudnija kreacija s 'Hall of Famea' zbunila je mnoge: Čije je ovo tijelo na domaćoj ljepotici?
3

Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobični dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh

Jedna od naših najpoznatijih domaćih influencerica Ivana Mišković stigla je u utorak na crveni tepih Storyjevog partyja 'Hall of Fame' u haljini koja je privukla najviše pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobični dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh.

Zagreb: Brojni poznati dolaze na 10. Stoy Hall of Fame u Mozaik Event Centar

Odabrala je i jači make-up na očima u plavim tonovima, dok je dugu, narančastu kosu raspustila u valove. Ivana je ranije bila plavuša.

Na crveni tepih je stigla u pratnji dugogodišnjeg dečka, vlasnika modnog brenda Chypka, Tadije Glasnovića Zelke. - Haljina je Ivana Jurić Design, ovaj dio je posebno radio jedan dečko, a ja sam to spojila za večeras - otkrila nam je simpatična influencerica. Zatim nam je priznala i kako je imala problemčić s kreacijom.

- Moja je koža puno blijeđa, a ovo je dosta tamno tako da sam sada kompletno namazana jednom jako, jako tamnom nijansom pudera, ali ako sam sebe zavarala, onda sam očito i ostale - poručila nam je kroz smijeh.