To je to što me zanima!

Najglamuroznija večer u godini: 'Večernjakova ruža je spremna'

Mjesecima se priča o kandidatima koji su nominirani, ali i onima koji imaju najviše šanse ponijeti prestižni statuu kući. Čast da otvore spektakularnu večer pripala je voditeljicama Danieli Trbović i Barbari Kolar
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu sve je spremno za dodjelu Večernjakove ruže za 2018. godinu. Čitatelji Večernjeg lista svojim su glasovima između 35 kandidata u sedam kategorija izabrali najbolje, a tko odnosi prestižnu nagradu publike doznat ćemo večeras. 

Mjesecima se priča o kandidatima koji su nominirani, ali i onima koji imaju najviše šanse ponijeti prestižni statuu kući. Čast da otvore spektakularnu večer pripala je voditeljicama Danieli Trbović i Barbari Kolar. 

- Radujem se našoj istospolnoj voditeljskoj zajednici, a nadam se da će i gledatelji dijeliti naš užitak. Crna i plava na pozornici – san svakog muškarca. Samo se moramo dogovoriti koja je vrsni profesionalac, a koja hostesa, po dobrom starom stereotipu - rekla je Daniela za Večernji list. 

- Mislim da ćemo se podjednako pokušati držati na sigurnoj udaljenosti od stila “tiha, smjerna i samozatajna” i izvedbe koja uključuje njihanje na trapezu, striptiz i gutanje vatre. Možda nam uspije. Ono što je sigurno, na nama će raditi najjače snage HTV-a, stilistica Nataša Svekler i šminkerica Zdravka Bolf - dodala je Barbara. 

Na pozornicu će izaći i glazbena diva Josipa Lisac i to u društvu dečkiju iz grupe 'Hladno pivo'. Gibonni će se na pozornicu popeti sa zborom Izvor, a naš predstavnik na Eurosongu Roko Blažević zapjevat će s Jacquesom Houdekom.

Tko će se upisati u povijest 'Večernjakove ruže' i osvojiti prestižnu nagradu, saznat će se večeras oko 22:00h, a program počinje u 20:05h. 

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aavent 22.03.2019.

    Zašto na ovakve članke dopuštate komentare, pa i sami znate da je to ovim frustriranim ljudima uživancija za pljuvanje. Ja bi baš volio da portali na oakve i slične članke zabrane komentiranje, imam neki osjećaj da bi porastao bro kaznenih djela jer nekada mi se čini da je ljudima baš gušt na ovako nešto se istresti. Što se ovoga tiče, malo previše ima tih dodjela, mislim da je jedna sasvim dovoljna pa da bude ono baš velika, a ne da posebo ima jutarnji, večernji, još samo fali da i 24 sata posebno organizira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare