Najglamuroznija večer u godini: 'Večernjakova ruža je spremna' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Najglamuroznija večer u godini: 'Večernjakova ruža je spremna'

Najglamuroznija večer u godini: 'Večernjakova ruža je spremna'
3

Mjesecima se priča o kandidatima koji su nominirani, ali i onima koji imaju najviše šanse ponijeti prestižni statuu kući. Čast da otvore spektakularnu večer pripala je voditeljicama Danieli Trbović i Barbari Kolar

VIDEO

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu sve je spremno za dodjelu Večernjakove ruže za 2018. godinu. Čitatelji Večernjeg lista svojim su glasovima između 35 kandidata u sedam kategorija izabrali najbolje, a tko odnosi prestižnu nagradu publike doznat ćemo večeras. 

Mjesecima se priča o kandidatima koji su nominirani, ali i onima koji imaju najviše šanse ponijeti prestižni statuu kući. Čast da otvore spektakularnu večer pripala je voditeljicama Danieli Trbović i Barbari Kolar. 

- Radujem se našoj istospolnoj voditeljskoj zajednici, a nadam se da će i gledatelji dijeliti naš užitak. Crna i plava na pozornici – san svakog muškarca. Samo se moramo dogovoriti koja je vrsni profesionalac, a koja hostesa, po dobrom starom stereotipu - rekla je Daniela za Večernji list. 

- Mislim da ćemo se podjednako pokušati držati na sigurnoj udaljenosti od stila “tiha, smjerna i samozatajna” i izvedbe koja uključuje njihanje na trapezu, striptiz i gutanje vatre. Možda nam uspije. Ono što je sigurno, na nama će raditi najjače snage HTV-a, stilistica Nataša Svekler i šminkerica Zdravka Bolf - dodala je Barbara. 

Na pozornicu će izaći i glazbena diva Josipa Lisac i to u društvu dečkiju iz grupe 'Hladno pivo'. Gibonni će se na pozornicu popeti sa zborom Izvor, a naš predstavnik na Eurosongu Roko Blažević zapjevat će s Jacquesom Houdekom.

Tko će se upisati u povijest 'Večernjakove ruže' i osvojiti prestižnu nagradu, saznat će se večeras oko 22:00h, a program počinje u 20:05h. 

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu