To je to što me zanima!

Najmlađa Zvjezdica: Jacquesa obožava, a sluša Šuput i Rozgu

Gabriela nema tremu kad je na pozornici, a ni tamo se ne odvaja od prijateljice, plišane medvjedice Helene. One zajedno putuju, spavaju, jedu i pjevaju
Vidi originalni članak

Čim je progovorila, počela je i pjevušiti. Kad se igra sama, smišlja pjesmice i pjeva, kaže Ivana Žutić, mama Gabriele Žutić (5) iz Velike Gorice.

Djevojčica je najmlađa natjecateljica treće sezone talent showa 'Zvjezdice'.

- Na televiziji je vidjela reklamu i rekla: ‘Mama, ja bih voljela biti na velikoj pozornici’ pa sam je prijavila - kaže Ivana. Dodaje da je njezina kći sramežljiva, ali voli ljude pa se vrlo brzo opusti.

Gabriela nema tremu kad je na pozornici, a ni tamo se ne odvaja od prijateljice, plišane medvjedice Helene.

- Zajedno putuju, spavaju, jedu, pjevaju, još se jedino ne kupa s njom - kaže Ivana. Gabriela voli dječje pjesmice, Maju Šuput i Jelenu Rozgu, a obožava Jacquesa Houdeka. Kaže da joj je on najdraži pjevač. 

Od ukupno 2000 prijavljene djece, najboljih sedamdesetero je uspjelo izboriti svoje mjesto pod reflektorima dječjeg talent showa, a samo jedan od njih postat će treća hrvatska 'Zvjezdica'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nobody33 22.04.2018.

    Šuput i Rozgu sluša...pa dobro šta ti roditelji rade ?? Jel ju vode i na njihove koncerte i u klubove možda ? Da gleda svašta. Jadna curica vjerojatno ni ne zna šta pjevuši ni kakve su to pjesme...ajoj joj...

  • arni 22.04.2018.

    Tako mala a već mutava

  • fiondica 22.04.2018.

    Roditelji koji prijavljuju svoju djecu na ovakve stvari treba preispitati centar. Gospođo draga...5 godina. Curica od 5 godina. Katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare