To je to što me zanima!

'Najtužnija princeza' oglasila se iz Južne Afrike gdje je prisiljena ostati zbog zdravstvenog stanja

Boravak u zemlji princeza Charlene iskoristila je za svoju inicijativu. Na službenom Instagram profilu objavila je crno-bijelu fotku na kojoj pozira sama, odjevena u odjeću tamošnjih domorodaca...
Vidi originalni članak

Princeza Charlene od Monaka (43), koju je javnost prozvala 'najtužnijom princezom', na Instagram profilu javila se iz Južne Afrike i podijelila snažnu poruku. 

Naime, princeza Charlene zabrinula je obožavatelje nakon što se duže vrijeme nije pojavljivala nigdje. Nedugo zatim objasnila im je zašto je to tako. 

U razogovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener ispričala je da ne može forsirati svoj oporavak zbog zdravlja i da će u Južnoj Africi morati ostati još tri mjeseca.

NESRETNI PUT U JUŽNU AFRIKU 'Najtužnija princeza' oporavlja se od teške infekcije: Ostat ću tu, ne mogu forsirati povratak

- Trebala sam ostati ovdje 10 do 12 dana, ali sam od liječnika saznala da imam upalu sinusa i to prilično ozbiljnu. Potrebno je duže vrijeme za rješavanje ovog problema - otkrila je u ranijem intervjuu.

Prisiljeni boravak u zemlji iskoristila je za svoju inicijativu. 

Na službenom Instagram profilu tako je objavila crno-bijelu fotku na kojoj pozira sama, odjevena u odjeću tamošnjih domorodaca.

Prst je uperila u kameru pa napisala: 

- Nosorogov rog nije cool! Udružimo se u mojoj #ChasingZero inicijativi i zaustavimo zločine koji su doveli naše dragocjene divlje životinje u opasnost.

Osim toga, princeza je postavila i videozapis u kojemu se vidi njezin dosadašnji rad na zaštiti životinja u Južnoj Africi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Podsjetimo, princeza je nakon udaje za princa Alberta II. od Monaka (62) dobila titulu najtužnije princeze. U javnosti se rijetko kad smijala te se činila kao da će svakog trena zaplakati. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pinoko23081977 12.08.2021.

    Udala se za crnačkog šamana samo što se o tome ćuti.

  • kormilar 12.08.2021.

    Bude li princeza i dalje tužna, razboljet će se sigurno!

  • 09051959ve 12.08.2021.

    Ova se valjda nikada ne smije, na svakoj fotografiji gledamo taj plačljivi izraz lica. Ako je baš tako nezadovoljna, iako je unaprijed znala za koga se udaje, neka se rastane i dalje živi sretno i zadovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare