Show

Komentari 11

'Najtužnija princeza' oglasila se iz Južne Afrike gdje je prisiljena ostati zbog zdravstvenog stanja

'Najtužnija princeza' oglasila se iz Južne Afrike gdje je prisiljena ostati zbog zdravstvenog stanja

Boravak u zemlji princeza Charlene iskoristila je za svoju inicijativu. Na službenom Instagram profilu objavila je crno-bijelu fotku na kojoj pozira sama, odjevena u odjeću tamošnjih domorodaca...

Princeza Charlene od Monaka (43), koju je javnost prozvala 'najtužnijom princezom', na Instagram profilu javila se iz Južne Afrike i podijelila snažnu poruku. 

Naime, princeza Charlene zabrinula je obožavatelje nakon što se duže vrijeme nije pojavljivala nigdje. Nedugo zatim objasnila im je zašto je to tako. 

U razogovoru za južnoafrički radio 702 Mandy Wiener ispričala je da ne može forsirati svoj oporavak zbog zdravlja i da će u Južnoj Africi morati ostati još tri mjeseca.

- Trebala sam ostati ovdje 10 do 12 dana, ali sam od liječnika saznala da imam upalu sinusa i to prilično ozbiljnu. Potrebno je duže vrijeme za rješavanje ovog problema - otkrila je u ranijem intervjuu.

Prisiljeni boravak u zemlji iskoristila je za svoju inicijativu. 

Na službenom Instagram profilu tako je objavila crno-bijelu fotku na kojoj pozira sama, odjevena u odjeću tamošnjih domorodaca.

Prst je uperila u kameru pa napisala: 

- Nosorogov rog nije cool! Udružimo se u mojoj #ChasingZero inicijativi i zaustavimo zločine koji su doveli naše dragocjene divlje životinje u opasnost.

Osim toga, princeza je postavila i videozapis u kojemu se vidi njezin dosadašnji rad na zaštiti životinja u Južnoj Africi. 

Podsjetimo, princeza je nakon udaje za princa Alberta II. od Monaka (62) dobila titulu najtužnije princeze. U javnosti se rijetko kad smijala te se činila kao da će svakog trena zaplakati.