To je to što me zanima!

Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima

Warner Bros odlučio je snimiti film o pronalasku pretpovijesnog golemog morskog psa te o problemima koji će se sigurno pojaviti poslije. Morski psi uvijek su popularni
Vidi originalni članak

Premda smo očekivali kako će divovski morski psi ostati u domeni loših studija, poimence studija Asylum (koji će nas uskoro 'napasti' novim 'Sharknadom'), izgleda da to nije tako.

Studio Warner Bros odlučio je snimiti film o pronalasku pretpovijesnog divovskog morskog psa te o problemima koji će se neminovno pojaviti poslije. U pitanju je film 'The Meg', s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi.

LEGENDARNA MUZIKA Dolazi epski koncert jednog od najdarovitijih svjetskih autora

Iako u ovom filmu nema tornada koji bacaju morske pse uokolo, i dalje je radnja komično besmislena. Podvodna istraživačka stanica pretrpi napad divovskog stvora te ostane onesposobljena na dnu oceana. Dok vrijeme polagano istječe, hrabra ekipa počinje osmišljavati plan spašavanja.

Vrhunski (može li biti drugačiji kada je Statham u pitanju?) ronilac Jonas Taylor (Jason Statham) kreće u akciju protiv 25-metarskog prethistorijskog stvora. No ono što nitko nije znao jest da se Taylor već godinama ranije sukobio s bićem te da ima neugodnu povijest s njime, tj. njom. Ali, kako to već ide, naći će u sebi prikrivenu snagu kako bi spasio (gotovo) sve i pobijedio čudovište.

Pogledajte prvi foršpan

Jasonu Stathamu pridružuje se u filmu 'The Meg' sve popularnija nagrađivana kineska glumica Li Bingbing. Uz njih su tu i Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson te Cliff Curtis.

Režije se prihvatio Jon Turteltaub, koji nas je donekle razveselio svojim filmovima iz serijala 'Nacionalno blago', a scenaristi su Dean Georgaris i braća Jon Hoeber te Erich Hoeber.

Divovsko proždiranje dolazi nam u kina tijekom ljetne blockbusterske sezone, 10. kolovoza ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blue_devil006 11.04.2018.

    Ja sam mislio da je Asylum zaduzen za takve filmove......a ono Warner Bros. napravi ovako nesto....vidjet cemo

  • LukasAbramovich 11.04.2018.

    Otkako je film Ralje pokrenuo taj hororski podžanr sa morskim psima, izlazili su sve sami ispljuvci, u najboljem slučaju poneki film koji bi uspijeli pogledati do kraja no i od njih bi osjetili kiselinu u ustima (Deep Blue Sea). Istina je da ovaj film i nema baš neke čvrste podloge za uspjeh, ali ja nisam jedan od oniih koji će kritički srezati film prije nego izađe, tako da sam spreman dati mu fer priliku... Samo je pitanje kako gledati na ovaj film - kao na neki tipični film sa morskim psom, ili na čudovišni triler kao što je to bila, recimo, Godzila...Živi bili pa vidjeli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare