Obavijesti

Show

Komentari 0

Dolazi epski koncert jednog od najdarovitijih svjetskih autora

Dolazi epski koncert jednog od najdarovitijih svjetskih autora
10

Prvi nastup legendarne grupe, nakon tri godine pauze, izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, ponovo potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali

VIDEO

Pripremite se za ljetne festivale savršenim audiovizualnim iskustvom u kinu. Snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017., ‘Distant Sky’ je u svakom smislu trijumfalan koncert grupe 'Nick Cave & The Bad Seeds', kojeg je režirao nagrađivani redatelj David Barnard.

Snimanje zloglasnog filma je napokon je prišlo svojem kraju
Snimanje zloglasnog filma je napokon je prišlo svojem kraju

Izvodeći sjajan materijal s posvuda hvaljenog albuma 'Skeleton Tree' uz već dobro poznate pjesme iz Caveove bogate karijere, prvi nastup nakon tri godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali. Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u siječnju 2017. prije nego li se proširila na Ameriku te završila u Europi i priskrbila im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

- U nekim trenucima napeto I gromovito, a u drugima nježno i katarzično. Maestralno - bile su kritike ove turneje, iako je na njoj nastupao i najiritantniji član banda, Warren Ellis. Jasno, koliko god u pitanju bio jedan od većih uspjeha Nicka Cavea i njegovog banda, bilo bi interesantno čuti kako bi sve zvučalo da je i neponovljivi Blixa Bargeld svirao s njima.

Koncertom ‘Distant Sky’ CineStar i Kaptol Boutique Cinema nastavljaju niz odličnih rock spektakala na velikom platnu, a od rujna su prikazali ‘David Gilmour: Live at Pompeii’ te ‘Black Sabbath: The End of The End’. Gradovi i CineStari u kojima u travnju možete pogledati hvaljeni nastup grupe 'Nick Cave & The Bad Seeds' su: Zagreb (Kaptol Boutique Cinema i CineStar u Branimir centru), Rijeka, Osijek, Split u Jokeru, Mostar i Novi Sad.

- 'Izniman odgovor na nezamislivo', 'Veselo i trijumfalno iznad svih očekivanja', samo su neke od velikog broja pozitivnih kritika.

Uživajte u posebnom kino iskustvu uz rock spektakl 12. travnja kad se film prikazuje u cijelom svijetu, a reprize - nema. Ulaznice su dostupne online na web stranicama Blitz CineStara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode