To je to što me zanima!

Najveći samostalni koncert Elementala u 18 godina rada

Elemental je po tko zna koji puta dokazao da, kao jedan od rijetkih koji se uopće usudi tekstovima kritizirati stanje u društvu, ima neupitno mjesto na domaćoj glazbenoj sceni
Vidi originalni članak

Puna mala dvorana zagrebačkog Doma sportova svjedočila je najvećem samostalnom koncertu grupe Elemental u karijeri. Bio je to, bez sumnje, vrhunac 18-godišnjeg rada zagrebačkog benda koji je do sada objavio šest studijskih albuma.

U tri sata koncerta izveli su gotovo sve poznatije pjesme, od ‘Zašto te imam’, ‘Romantika’, ‘Iz dana u dan’, ‘Tako lijepa’, ‘Priroda i društvo’, pa do recentnijih ‘Bolji si’, ‘Prokleta ljubav’ i drugih. Zanimljivo je bilo vidjeti da publika od riječi do riječi pjeva pjesmu ‘Opet je kiša’, objavljenu prije samo dva tjedna. Novu pjesmu Goli i bosi izabrali su za pocetak i kraj svog prvog koncerta u Domu sportova.

Osim njih nastipili su Marceli i Sassja, koja se, na opće oduševljenje publike, vratila na pozornicu za izvedbu pjesme ‘Etikete’. Dvorana, u kojoj je bilo od tinejdžera do ljudi koji se dobro sjećaju početaka karijere zagrebačkog benda, pjevala je gotovo sve pjesme koncerta, a Elemental je po tko zna koji puta dokazao da, kao jedan od rijetkih koji se uopće usudi tekstovima kritizirati stanje u društvu, ima neupitno mjesto na domaćoj glazbenoj sceni, a prema rekacijama na njihovim koncertima po regiji, očito i mnogo šire.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Soul Man 07.03.2016.

    odlični su, sam ko će zapamtiti toliko teksta.

  • walentkane 06.03.2016.

    Za one koji misle da su ultra cool pametni a zapravo im je IQ 17

  • Marina J. 06.03.2016.

    Volim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare