To je to što me zanima!

Nakon 10 godina braka razvodi se glumac iz Beverly Hillsa

Par je vezu započeo još 2009., a ubrzo su završili pred oltarom. U braku su Ian (55) i Erin (34) dobili i dvije djevojčice, Miju (8) te Pennu (6), a proslavljenom glumcu ovo je drugi brak koji je završio neslavno
Vidi originalni članak

55-godišnji američki glumac Ian Ziering, najpoznatiji po ulozi Stevea u nekad vrlo popularnoj teen seriji 'Beverly Hills, 90210', objavio je da se razvodi od supruge Erin. Donedavni par zajedno je proveo cijelo desetljeće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Iznimno teška srca moram vam reći da smo se Erin i ja rastali. Naš pretrpani radni raspored doveo nas je do toga da smo se tijekom godina potpuno udaljili jedno od drugoga. Erin je jedna od najposebnijih žena koje sam ikad upoznao i najbolja majka našoj djeci. Svašta sam čitao po medijima o nama, mnogi sada traže senzaciju tamo gdje ništa nije senzacionalno - naglasio je Ziering. 

Par je vezu započeo još 2009., a ubrzo su završili pred oltarom. U braku su Ian i Erin (34) dobili i dvije djevojčice, Miju (8) te Pennu (6). 

SAVED BY THE BELL Glumci iz popularne teen serije opet zajedno nakon 30 godina

- Molimo vas da poštujete našu privatnost  u ovom za nas teškom razdoblju jer sad smo koncentrirani na ono što nam je najvažnije, a to su naša djeca - zaključio je Ziering.

Za proslavljenog glumca ovo je već drugi propali brak. Od 1997. do 2002. bio je u braku s glumicom Nikki Schieler (48), nekadašnjom Playboyevom zečicom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.11.2019.

    3 godine je rekord za slavne..i onda rastave steve je 10 godina u braku bio,, ma danas su rastave normalna pojava

Komentiraj...
Vidi sve komentare