Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumci iz popularne teen serije opet zajedno nakon 30 godina

Glumci iz popularne teen serije opet zajedno nakon 30 godina
7

TV serija Saved by the Bell se prikazivala od 1989. do 1993., a nekolicina glumačke postave pojavljivala se u sličnim projektima i kasnije, iako nitko nije napravio veliku, 'pravu' holivudsku karijeru

VIDEO

Mark-Paul Gosselaar (45), Mario Lopez (45), Tiffani Thiessen (45) i Elizabeth Berkley (46) nekad su činili okosnicu glumačke postave vrlo popularne tinejdžerske serije Saved by the Bell, a blagdanski vikend proveli su zajedno u Los Angelesu, proslavljajući svoje prijateljstvo i okruglu obljetnicu. 

- Prijatelji zauvijek! Zabavna večera s mojom starom ekipom - napisao je na svom Instagramu Lopez i fotografijom razgalio mnogobrojne nekadašnje fanove serije. 



TV serija se prikazivala od 1989. do 1993., a nekolicina glumačke postave pojavljivala se u sličnim projektima i kasnije, iako nitko nije napravio veliku, 'pravu' holivudsku karijeru. Thiessen je, osim u Saved by the Bell, glumila i u još popularnijem Beverly Hills 90210. 

Opet se snima 'Beverly Hills'? Stari glumci u novim ulogama
Opet se snima 'Beverly Hills'? Stari glumci u novim ulogama

Upravo o proslavljenoj TV seriji Beverly Hills se posljednjih mjeseci ponovno konstantno priča. Prvo je Fox objavio kako će se serija vratiti na televizijske ekrane i emitirati se u sezoni od šest epizoda pod nazivom '90210' na Foxu. U novim epizodama trebali bi se pojaviti članovi originalne postave; Jason Priestley (49), Jennie Garth (46), Ian Ziering (54), Gabrielle Carteris (58), Brian Austin (45) i Tori Spelling (45). 

Nedugo nakon te objave, Luke Perry, legendarni Dylan McKay iz serije 'Beverly Hills' preminuo je od posljedica srčanog udara u 53. godini te tako zavio u crno sve koji su ga poznavali, uključujući i svoje nekadašnje kolege sa seta. 

Pokretanje videa...

01:18

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu