To je to što me zanima!

Nakon 140 epizoda kraj 'Tajni': Na oproštaju su pojeli kuriju

PALA POSLJEDNJA KLAPA Filip Juričić, Ksenija Pajić i Jelena Jovanova plesali su do jutra i sladili se tortom u obliku kurije u kojoj se odvija radnja serije ‘Tajne’
Vidi originalni članak

Nakon sedam zajedničkih mjeseci i 140 snimljenih epizoda ekipa “Tajni” od serije se oprostila tulumom u zagrebačkom klubu.

Filip Juričić (32), Ksenija Pajić (52), Jelena Jovanova (29), Stjepan Perić (29), Mladen Čutura (54) i drugi glumci uz šampanjac su plesali do ranih jutarnjih sati. Neki su i suzu pustili. Produkcija ih je iznenadila tortom u obliku kurije, u kojoj se odvija serija, s prskalicama na vrhu. Ni glumci koji ne vole slatko nisu odoljeli da ne probaju, kako su se šalili, tavan ili predsoblje kurije.

- Pamtit ću ovo snimanje po novim divnim ljudima koje sam upoznao i s kojima sam se družio - rekao je Filip Juričić. Ksenija Pajić kaže kako im je na snimanju bilo toliko lijepo da je tužna što je gotovo iako su snimali čak i do 12 sati na dan. Dok su glumci krenuli na zasluženi odmor, situacija se u RTL-ovoj seriji, koju smo pogledali nešto više od polovine, tek počinje rasplitati.

Sljedećeg tjedna u Vilin Dol stiže novi negativac Damjan kojega glumi Aleksandar Srećković (40) Kubura, srpski glumac poznat po ulogama u serijama “Ponos Ratkajevih” i “Pod sretnom zvijezdom”. On želi izvući što više novca od Franića i Petrića.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BiH83 05.02.2014.

    hvala Bogu!zbog ovog vrhunca ljudske gluposti sam svaku večer išao spavat u 8h!jedino mi žao mame šta će gledat!

  • Ubananismo 04.02.2014.

    ajde konacno i to sam dozivio , joss kad nebi takvr glupsoti radili od serija, pustie nam radje Gruntovcane ili mejasi , ili smogovci a ne ove protuhe

  • ojdimidojdimi 04.02.2014.

    jel tajna još tajna?.............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare