To je to što me zanima!

Nakon 3 godine šutnje: Supruga jednog od najbogatijih Hrvata se pohvalila velikim uspjehom

Cristel se pohvalila diplomom s Harvarda, a rado je pozirala i s ponosnim suprugom Davorom Lukšićem
Vidi originalni članak

Cristel Carrisi, kći glazbenika Ala Bana i Romine Power te supruga jednog od najbogatijih Hrvata Davora Lukšića (40), u svibnju 2020. je objavila kako uzima stanku od društvenih mreža.

Točno tri godine kasnije se vratila na Instagram i to u velikom stilu - kako bi se pohvalila velikim uspjehom.

Cristel se, naime, pohvalila diplomom s Harvarda, a rado je pozirala i sa ponosnim suprugom milijarderom, nasljednikom Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu. Lukšići drže monopol u hrvatskom hotelijerskom turizmu.

Instagram profil svih ovih godina nije gasila, već je samo bila neaktivna, a kao razlog povlačenja je navela 'lažne' živote koji ljude vode na mrežama što posebno loše utječe na mlade.

VIJEST OBJAVIO DJED AL BANO Supruga jednog od najbogatijih Hrvata rodila je treće dijete: Lukšićima stigla kćer Rio Ines

Cristel Carrisi i Davor Lukšić upoznali su se 2012. u New Yorku, a vjenčali su se četiri godine kasnije u talijanskom gradiću Lecceu. Talijanski mediji ceremoniju su prozvali 'najglamuroznijim vjenčanjem godine', a okupila je 500 uzvanika. Zgodan je podatak da nije bilo darova, već su gosti izdašne novčane svote kojima bi po pravilima trebali darivati mladence, donirali u organizaciju za zaštitu mora.

2018. dobili su sina Kayja Tyronea, a godinu kasnije i Cassiju Yleniju. U rujnu 2021. stigla je još jedna kćerkica kojoj su dali ime Rio Ines.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare