To je to što me zanima!

Nakon 'grudnjak skandala' se oglasila glumica: Ljude zanima samo seks, guzice i tračevi...

Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni, ispričala je Tena Sakar Vukić
Vidi originalni članak

Hvala svima na podršci, na porukama. Meni vam je ovo vrijeđanje mene u komentarima malo smiješno tj. čak me i zabavlja. Samo da mi ne diraju djecu i obitelj. I još mi je zanimljiva ta psihoanaliza tog balkanskog društva, muškaraca pogotovo, napisala je glumica i influencerica Tena Sakar Vukić.

Ovih dana u Zadru je imala neugodno iskustvo u pizzeriji. Dok je s kćeri išla prema WC-u, konobar joj je dobacio da obuče grudnjak, misleći da ga neće razumjeti jer je strankinja. 

- Na sebi sam imala traper suknju i top, ništa degutantno. Prvo sam pomislila da sam krivo čula, ali sam se vratila do šanka i pitala konobare tko je to viknuo i je li to upućeno meni... - rekla je Tena, koja je zamolila konobara da pozove vlasnika, što je on i učinio. Gospodin je bio ljubazan kao i uvijek i ispričao se.

Tenu su sad na društvenim mrežama podržali mnogi, a onda je poručila da joj je zanimljivo to što su sise, guzice, seks, trač i nasilje najzanimljivije teme na Balkanu. 'Podrška za našu Tenu', 'Cijeli tim je uz tebe', 'O ovome se treba više pisati, previše je seljačina', pišu joj. 

 Uz nju je i nekadašnja sudionica showa 'Gospodin Savršeni', Nandi Uzelac, koja često zna otići u noćni klub bez grudnjaka ili prošetati u uskoj haljini bez njega. 

- Tena, imaš podršku - napisala joj je Nandi. 

Tenu mnogi pamte još iz jedne od najpopularnijih domaćih sapunica, 'Zabranjene ljubavi' u kojoj je glumila Laru Šoljan, a nakon kratke glumačke karijere bacila se na druge interese. S 21 godinom dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj, a prije toga bila je u reprezentaciji Hrvatske u orijentacijskom trčanju.

Zbog dijagnoze je morala prekinuti sportski put i studij, ali kad je kasnije bila malo bolje, vratila se trčanju i sad redovito trenira i natječe se.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Nabime 31.07.2022.

    hajde pokazi tu sisu pa da vidimo zbog cega je tolika strka nastala i jeli vrijedna paznje uopce!?

  • Regija. 29.07.2022.

    A ti jedva dočekala od svega napraviti prvorazredni javni cirkus i skupiti lajkove. Žena koja je dama takve situacije riješi na visini, diskretno i dostojanstveno i ostane dama. A ti jedva dočekala naslikavati poprsje, objavljivati na internetu i kukati i izigravati žrtvu. Što je s ovim milenijalcima?

  • kbi 28.07.2022.

    evo nove gospodje na portalu...juupiii...2 dana 2 clanka...samo hrabro....

Komentiraj...
Vidi sve komentare