To je to što me zanima!

Nakon Halidovog nastupa zaštitaru šakom izbio zub

Prišao je trojici zaštitara i počeo se žaliti na njihov način rada, jedan od zaštitara ga je upozorio da se smiri, na što ga je ovaj udario i izbio mu zub
Vidi originalni članak

Nakon koncerta oko ponoći, M.P. (28) teško ozlijedio zaštitara Bilić Erića, D.D. (22). M.P. je bio pijan, izmjerili su mu 1,91 promila alkohola, prišao je trojici zaštitara i počeo se žaliti na njihov način rada, jedan od zaštitara T.S (22) ga je upozorio da se smiri, na što ga je ovaj udario, a zatim i D.D. kojem je izbio zub i teško ga ozlijedio, drugi zaštitari su ga tada uhvatili i i pozvali policiju, a u stanici su ga zadržali do otriježnjena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • muki2805 24.10.2009.

    ma ti zaštitari su idioti ponašaju se ko da su boga ulovili za onu stvar....svi od prvog do zadnjeg!

  • Plavi_92 24.10.2009.

    nisam ni mislio da bi koncert mogao završiti bez nekog pijanog zmaja koji je eto našao primjedbu na rad zaštitara. 19999 ljudi je ušlo u arenu i niko se nije bunio osim ovog lika što je pijan kao majka izbio zub jadnom dečku. kretena će uvijek biti.

  • rođin rođo1 24.10.2009.

    e neka ih je i treba.ja sam prije 20dana imao jednu nesuglasnost u jednom bau centru u tren oka sam bio okoljen ni manje ni više sa 6 zaštitara+1 zaštitarka.od nih 7 bar 2-3 su bili naoružani pištoljima.a sve se to dogodilo zbog jedne neispravne cijene.takođe bilić erić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare