To je to što me zanima!

Nakon kćerine tragične smrti: Bode Miller i žena dobili sina...

Nikad, ni u milijun godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol, rekao je skijaš Bode Miller, te dodao da kćerina ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni
Vidi originalni članak

Skijaš Bode Miller (40) i njegova spruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) potvrdili su američki magazin People kako im se rodio sin. Supružnici, koji su se vjenčali 2012., dobili su njihovo treće dijete u prošli petak, skoro četiri mjeseca nakon tragične smrti njihove 19-mjesečne kćeri  Emeline Grier. 

Emeline se u lipnju utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, bilo je prekasno za spas curice. 

-  To se dogodi nevjerojatno brzo. Mislite da se tragedije događaju pod čudnim okolnostima ili neobičnim uzrocima. Ne, to se dogodi u tren oka - rekao je proslavljeni skijaš u emisiji TODAY  Emeline je iz kuće izašla kroz stražnja vrata. Čim ju je vidjela, trudna Morgan izvukla ju je iz vode i započela oživljavanje dok nije došla hitna pomoć, koja je djevojčicu odvezla u bolnicu. Srce joj je prestalo kucati sljedeće jutro. 

- Dijete od 13 kila može se utopiti u 30 sekundi. Stalno u sebi brojim do 30. To je sve što mi je trebalo - rekla je Morgan. Supružnici, koji imaju i sina Nasha (3), nakon smrti kćeri pokušavaju podičći svijest o sigurnosti u vodu, a prikupljaju i sredstva za edukaciju o tom problemu. 

- Nikad, ni u milijun godina, nismo mislili da ćemo iskusiti ovakvu bol - rekao je Miller, te dodao da njezina ljubav, svjetlo i duh nikada neće biti zaboravljeni. Skijaš ima još dvoje starije djece, kćer Neesyn (10) koju ima s Chanel Johnson, te sina Samuela (5) čija je majka Sara McKenna.

VIDI OVO! Poznate zvijezde otkrivaju prvi seks: Katy Perry nevinost je izgubila u automobilu

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 08.10.2018.

    sretno im ,lijepa vijest

  • potparol.fr 08.10.2018.

    Napokon ponesto lijepo i pozitivno:D Bode je bio poseban lik kroz skijasku karijeru i nekako mi drago zbog njega da su nasli snage i nastavili dalje

  • qracodovce 08.10.2018.

    ovaj lik je i meni jako drag. Nek je sreće i zdravlja i djetetu i njima. Bog ih poživio! Evo, sad se je pokazalo kako sam ipak bio u pravu (a popljuvali su me "na pasja kola") kada sam prilikom jednog slučaja komentirao kako je kudikamo veća tragedija kad umre (pogine) mlad čovjek od 25-30 godina, nego kad umre malo dijete.... jer su, u slučaju malog djeteta, roditelji još dovoljno mladi da imaju drugo dijete, koje će bar ublažiti tugu izazvanu tragedijom ranijeg djeteta. Naravno, bol će uvijek ostati, ali bar imaju novi smisao u životu, evo, baš kao u slučaju Bode Millera. Iskreno mi je drago! A suprotan slučaj.... svi se sjećamo slučaja Hodak. Djevojka, kći-jedinica, ubijena je sa 26 godina. Roditelji (majka) više ne mogu imati djece, i... dokraja života supružnici su osuđeni na samoću. Ili još gori slučaj, Olgica Spevec i njen suprug... sin i kćer, oboje u 30-im godinama, istovremeno poginuli!!! Što ti ljudi više imaju od života??? Zato bih preporučio mladim parovima da je i to jedan od razloga zašto treba imati više djece. Naoko bizaran razlog, ali.... onome kome se desi, život je uništen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare