To je to što me zanima!

Nakon Mije viđena s Matejom iz 'Ženim sina': Skupa radimo

Šuškanja kako se između Nuše i Mateja rađa nešto više od prijateljstva nisu se ispostavile istinitima. Nuša i Matej uživali su u zajedničkom druženju, a povod njihovog sastanka bio je razgovor oko suradnje
Vidi originalni članak

Sad već bivša 'Gospođica Savršena' Nuša Rojs (28) ovih se dana vratila u Zagrebu gdje je snimljena u jednom zagrebačkom lokalu u opuštenom razgovoru s ovogodišnjim kandidatom showa 'Ženim sina', Matejem Mlađenovićem (29). 

Šuškanja kako se između Nuše i Mateja rađa nešto više od prijateljstva nisu se ispostavile istinitima. Naime, Nuša i Matej uživali su u zajedničkom druženju, a povod njihovog sastanka bio je razgovor oko suradnje koju planiraju ubrzo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Javio mi se jedan simpatični pjevač koji poput mene piše pjesme i zajedno radimo duet u kojem sam se potpuno pronašla - otkrila je za 24sata nedavno Slovenka. Istaknula nam je i kako dogovara neke nastupe u Hrvatskoj te da uskoro ima prvi akustični nastup u Rijeci. 

Osim sudjelovanja u TV showovima Nušu i Mateja veže ljubav prema glazbi. Biti pjevač, svirati i pisati pjesme ono je čime se Matej želi baviti u budućnosti. 

- Idealna žena za mene mora biti zgodna i jaka koja će mi biti oslonac i koja bi pristala na život na selu - otkrio je Matej koji pravu i dalje traži u showu Dok Nuša o svojem bivšem, drugom Gospodinu Savršenom, Miji Matiću (27), više ne razmišlja. Bilo pa prošlo.

GOSPOĐICE (NE)SAVRŠENE Goran ih odbio i odabrao Hanu, a one i dalje tragaju za pravim

- Pustimo stvari da ostanu u prošlosti. Nema više toliko pitanja o njemu i meni, što mi, iskreno, odgovara - dodaje Nuša. 

Nakon slomljenog srca Nuša se povukla u Sloveniju gdje nesmetano uživa u društvu svojeg psa i svojih konja. 

- Kad sam uz svojeg konja Arisa, zaboravim na sve loše i naporno te mi život odmah postane predivan - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • narf 13.11.2019.

    ... s Matejem je u instrumentalu.

  • STARK 11.11.2019.

    Fatalna!? Pa vi niste normalni

  • universe 11.11.2019.

    Ovi likovi su ko neka sekta, svak se sa svakim praši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare