To je to što me zanima!

Nakon mnogih ljubavnih veza Nina je konačno našla pravog

KAKVA IDILA Morić je sretna jer trgovac nekretninama obožava njezina sina Carlosa. Manekenka i Pasquale Granata, koji je od nje niži, zajedno su od ljeta
Vidi originalni članak

Povratak iz Hondurasa, gdje je snimala reality show “Otok slavnih”, Nina Morić (35) proslavila je odvevši na večeru sina Carlosa (9) i dečka Pasqualea Granatu. Trojac je zajedno proveo i sljedeći dan šetajući Milanom.

Najpoznatija Hrvatica u Italiji i lani je snimala “Otok slavnih”, a ubrzo nakon povratka iz Hondurasa prekinula je s tadašnjim dečkom Martinom Evansom (27). Dok joj je maneken i bivši hokejaš čuvao sina, Nina se u Hondurasu zabavljala s Laerteom (36), sinom talijanskog pjevača Adriana Pappalarda. Mazila se s njim ispod pokrivača i govorila kako bi s njim mogla provesti život. 
I ove godine Nina je izbačena iz showa prije finala, ali barem Pasqualeu nije dala povoda za ljutnju. Manekenka i trgovac nekretninama, koji je od nje niži, zajedno su od ljeta. Jesenas se družila i s princom od Pijemonta i Venecije Emanueleom Filibertom, ali očito je Pasquale pravi za nju.     

S Pasqualeom najviše voli igrati nogomet

Nina i Pasquale su prvi put snimljeni zajedno ljetos u strastvenom klinču na jahti kraj Caprija. Nove fotografije s milanskih ulica pokazuju kako Pasquale ima vrlo dobar odnos i s njezinim sinom Carlosom, a Nina koristi svaku priliku kako bi mu pokazala koliko ga voli.     

Idi na 24sata

Komentari 63

  • durango11 16.04.2012.

    "Otok slavnih"...a pocemu je to ona slavna??

  • fsdzss2 16.04.2012.

    zaljubila se u njegove pare i nekretnine a i to ce trajati pola godine dok ne dodje kakv drugi sa vecim novcanikom. Samo sta vide u njoj mozda ih njene noge podsjecaju na stapice za kinesku hranu

  • beebee 16.04.2012.

    sad nina sigurno mirnije spava kad joj je 24h dao blagoslov da je ovaj napokon pravi za nju...;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare