To je to što me zanima!

Nakon nereda ispred Kongresa i gašenja profila, Trumpu prijeti i brisanje iz božićnog klasika

Dakako, radi se o filmu starom gotovo 30 godina i potez bi, ako do toga zaista dođe, više bio simboličke prirode nego što bi naštetio Trumpu danas. Ipak, ako je vjerovati razjarenim komenatatorima - nije nevažno
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što su pristaše američkog predjednika na odlasku nasilnim prosvjedom provalili u Kapitol, Donald Trump (74) ostao je zbog profila na praktički svima mainstream društvenim mrežama, a njegov slučaj tako je postao nezapamćen presedan u povijesti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nema sumnje kako je za Trumpa gašenje kanala putem kojih komunicira sa svojim biračkim tijelom i fanovima veliki udar, a nakon što je dobio izgon s Twittera, Facebooka, Instagrama i ostalih popularnih platformi pojavila se sve glasnija inicijativa da se Trumpa digitalno ukloni iz božićnog filma 'Sam u kući 2'.

Dakako, radi se o filmu starom gotovo 30 godina i potez bi, ako do toga zaista dođe, više bio simboličke prirode nego što bi naštetio Trumpu danas. Ipak, ako je vjerovati razjarenim komenatatorima - nije nevažno. 

Podsjetimo, kanadska državna televizija već je prošle godine emitirala verziju filma, u kojoj je izrezala pojavljivanje američkog predsjednika, no naglasili su da je to učinjeno prije no što je on izabran za predsjednika te da se radilo isključivo o tome da se film skrati zbog TV termina. 

KANADSKA TELEVIZIJA Objasnili zašto su ipak izrezali Trumpa iz filma 'Sam u kući 2'

Trump je tada u svom stilu za sve optužio Justin Trudeaua, no činjenica je kako su iz filma nestale još neke scene koje uistinu nisu ni po čemu presudne za radnju. S obzirom na to da je redatelj Chris Columbus svojevremeno izjavio kako se Trump 'na silu' ugurao u film jer su snimali u njegovom Hotelu Plaza, vjerojatno ni on ne bi Trumpovo brisanje vidio kao oskvrnuće vlastitog rada.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ante-portas 12.01.2021.

    Cak ga je i banka izbacila.

  • Za_zivot_bez_brnjice 12.01.2021.

    SAD zemlja demokracije hahahaha oni ga brisu iz filma valjda 30god starog hahaha vauuu cime se oni zamaraju 

  • maksip24 12.01.2021.

    Dobrodošli u USA. Zemlju gdje se političke neistomišljenike ušutkava da ih se trajno miče iz medija, zemlju gdje postoji smrtna kazna, zemlju gdje se terorističkim organizacijama proglašavaju Huti (koji do jučer to nisu bili) i slične organizacije ovisno o odabiru predsjednika. Zemlju gdje se naglašava borba za slobodu govora, ali na taj način da se zakonima promovira ubijanje nerođenih. Zemlju koja dan danas ima problema sa Kubom! Kolijevka demokracije u pravom smislu riječi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare