Obavijesti

Show

Komentari 20

Objasnili zašto su ipak izrezali Trumpa iz filma 'Sam u kući 2'

Objasnili zašto su ipak izrezali Trumpa iz filma 'Sam u kući 2'
2

Scena s Trumpom bila je jedna od nekoliko koje su izrezane iz filma jer nisu bile ključne za radnju. To je učinjeno 2014., kad smo otkupili film, a prije no što je on izabran za predsjednika, kaže glasnogovornik Chuck

Kanadska državna televizija je prošle godine potvrdila da je izrezala pojavljivanje američkog predsjednika Donalda Trumpa (74) u filmu 'Sam u kući 2', no naglasila je da je to učinjeno prije no što je on izabran za predsjednika, zbog skraćivanja filma. CBC je emitirao taj film iz 1992., a dio gledatelja i kanadskih medija primijetio je da je scena s Trumpom izrezana, pa su zatražili objašnjenje, posebice jer je Trump rekao da je bila 'čast' sudjelovati u tom filmu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Trumpovi u svađi 01:13

- Kao što je često slučaj u dugometražnim filmovima prilagođenima za televiziju, 'Sam u kući 2' je premontiran zbog trajanja - rekao je glasnogovornik CBC-ja Chuck Thompson.

Home Alone

- Scena s Donaldom Trumpom bila je jedna od nekoliko koje su izrezane iz filma jer nisu bile ključne za radnju. To je učinjeno 2014., kad smo otkupili film, a prije no što je Trump izabran za predsjednika' 2016. godine - dodao je Thompson. 

Mnogi korisnici društvenih mreža optužili su CBC da je donio politički motiviranu odluku, a Trumpov sin Donald Trump Jr. na Twitteru je taj potez proglasio 'patetičnim'. Samog Trumpa čin kanadske televizije je zabavljao. Tada je na Twitteru napisao kako mu se čini da se 'Justinu T. ne sviđa što ga tjera da više izdvaja za NATO ili trgovinu', referirajući se na kanadskog premijera.

Otkrili kako je Kevin ostao sam u kući: 'Gledam film 50. put...'
Otkrili kako je Kevin ostao sam u kući: 'Gledam film 50. put...'

- Film više nikad neće biti isti - napisao je Trump, dodavši u zagradi kako se 'samo šali'. 

On se u 'Sam u kući 2' pojavljuje vrlo kratko. Mladi Kevin McCallister (Macaulay Culkin), zaboravljen od obitelji, u filmu se pokušava snaći u velikom hotelu u kojem odsjeda za blagdane. Zaustavlja muškarca u dugom kaputu s crvenom kravatom kako bi ga pitao upute za stići do predvorja. 

- Niz hodnik, pa nalijevo - odgovara mu Trump. 

On je početkom devedesetih kupio njujorški Hotel Plazu u kojem je snimljen velik dio scena tog, ali i drugih američkih filmova.