To je to što me zanima!

Nakon prekida zaruka: Barbara Šegetin opet 'zavodi' na plaži

Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak, rekla je Šegetin o prekidu sa zagonetnim Beograđaninom
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Barbara Šegetin (28) prije nekoliko mjeseci raskinula je zaruke s muškarcem kojeg je skrivala od javnosti, a sada, sudeći prema njezinoj aktivnosti na društvenim mrežama, uživa u slobodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša stanarka Big Brother kuće provodi se u Crnoj Gori, a ni na odmoru nije zaboravila na brojne pratitelje s društvene mreže. Naime, 'počastila' ih je serijom fotografija na kojima ju možemo vidjeti u seksi pozama odjevenu u oskudni crno - bijeli bikini.

ZA SVAKOG PONEŠTO Crni komplet i bijela čipka: Ovako zavodi Barbara Šegetin

Podsjetimo, starija sestra Šegetin bila je zaručena za Beograđanina čije ime nije odavala. Još u lipnju se hvalila biranjem skupocjenog dijamantnog prstena u Tiffanyju.

- Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pored njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije i samo sam presjekla. Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak - povjerila se manekenka prijateljici. 

Sad već bivšeg zaručnika upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Bio ju je osvojio, kako je govorila, karizmom i dobrotom.

'IŠLO JE PREBRZO' Barbara Šegetin je opet solo: 'Nisam bila spremna za brak'

Od prekida se oporavljala kod sestre Tine Šegetin Jovanović (26) u Crnoj gori, a uskoro, kako kaže, planira snimiti i pjesmu, makar sebi za dušu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Ivan23333 28.09.2018.

    Nikad od sponzoruse majke zene zalost jad i bijeda,kakve su neke zene danas!

  • _petra_ 28.09.2018.

    mislim da tip-decko uopce nije ni postojao

  • lokal patriota 28.09.2018.

    Zavesti? Koga ili čega?Nekog nesretnika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare