Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
99 komentara

Barbara Šegetin je opet solo: 'Nisam bila spremna za brak'

Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pored njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije, otkrila je

Foto: Privatni album
99 komentara

Barbara Šegetin (28) raskinula je zaruke nakon šest mjeseci. Bivša BB stanarka bila je zaručena za Beograđanina čije ime nije htjela otkriti u javnosti.

POGLEDJATE VIDEO:

- Shvatila sam da to nije to. Zaključila sam da pored njega više nisam sretna kao što sam bila. Problemi su trajali neko vrijeme i mislila sam da će biti bolje, ali nije i samo sam presjekla. Sve se odigralo prebrzo, shvatila sam da ipak nisam spremna na taj velik korak kao što je brak – povjerila se manekenka prijateljici. Sad već bivšeg zaručnika upoznala je preko zajedničkih prijatelja. Bio ju je osvojio, kako je govorila, karizmom i dobrotom.

SKOCKANA PODRŠKA Neka pati koga smeta: Vatrene bodre naše seksi šampionke...

Od prekida se oporavlja kod sestre u Crnoj Gori, a uskoro, kako kaže, planira snimiti i pjesmu, makar sebi za dušu.

Foto: Privatni albumI

Inače, Barbara je prije nekoliko mjeseci završila u beogradskoj bolnici zbog, kako je rekla, pada imuniteta gdje je bila zadržana nekoliko dana. Tada je njezina prijateljica objasnila da Barbari treba odmor od problema zbog kojih joj je i pozlilo.

ZA SVAKOG PONEŠTO Crni komplet i bijela čipka: Ovako zavodi Barbara Šegetin

- Privatno proživljava pravu dramu, a o svemu će više reći kad se malo oporavi - izjavila je prije mjesec dana prijateljica, a šuškalo se da je još prije pobjegla s novim dečkom na Tajland,

VIDI OVO! Jednu stvar princeza Diana nikada nije promijenila na sebi. 

Foto: Instagram/orijent

Naši partneri pišu
Message