To je to što me zanima!

Nakon razvoda svekar Zdravko isplatio je Moniku ex Mamić?

Bivša televizijska voditeljica, koja je zbog braka odustala od karijere, i Mario Mamić sporazumno su se rastali ljetos nakon jednog ročišta. Par ima dva sina
Vidi originalni članak

Monika Kravić (35), kako doznajemo, seli se iz kuće na zagrebačkom Tuškancu u kojoj je živjela s Marijem Mamićem (35), a koja je bila svadbeni poklon Zdravka Mamića (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stan od 200 kvadrata, pisalo se, bio je Zdravkov svadbeni poklon. Navodno ga je platio 600.000 eura. Monika i Mario u uređenje su utukli još 300.000 eura pa su namještaj u dnevnoj sobi presvukli gušterovom kožom. 

Bivša televizijska voditeljica, koja je zbog braka odustala od karijere, i Mario Mamić sporazumno su se rastali ljetos nakon jednog ročišta. Par ima dva sina. 

Moniku je bivši svekar isplatom, navodno, dobro osigurao. Kravić je sad, kako doznajemo, u potrazi za novim stanom. 

Mario se prošli vikend oženio za Tiju Jurčić (31). Monika je vikend prije u zagrebačkom klubu tulumarila sa Sandrom Perković. 

Idi na 24sata

Komentari 187

  • denderi 1 23.10.2017.

    njemam pojma tko je monika kravić

  • bigmamabigtata 23.10.2017.

    Ajde jednom prozovite i blatite novinara i pitajte odakle imaju informacije koliko je tko što potrošio tko je što dobio za vjenčani ili rođendanski poklon, pitajte urednike novina koji stavljaju naslove koliko zarade, kolika je njihova plača. Zašto kad je škakljiva tema napišu, nema imena niti inicijala tko stoji iza neke laži i konstruirane priče....ajde ima netko pametan odgovor ili guštate u kakici koju iskakate pa ste sretni zbog finog mirisa....

  • trooso 22.10.2017.

    tko zna dali je gušterova koža bila prava, danas ima puno lopova i prevaranata koji varaju na sve strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare