To je to što me zanima!

Nakon sedam godina: Ivana i Rakan Rushaidat su se razveli

Par se zbližio radeći predstavu 'Kauboji', a nakon razvoda će ostati u dobrim odnosima zbog sedmogodišnjeg sina Toma o kojem će se i dalje zajedno skrbiti
Vidi originalni članak

Glumac Rakan Rushaidat (40) i glazbenica i glumica Ivana Starčević (33) službeno su se razveli, piše časopis Story. Par je bio u braku sedam godina, a vjenčali su se kada je Ivana bila u petom mjesecu trudnoće. Sina su nazvali Tom (7), po Tomu Sawyeru i Tomu Waitsu. 

Starčević nije htjela komentirati šuškanja o razvodu.

Par se zbližio radeći na predstavi 'Kauboji' Teatra Exit. Ivana je Rakana osvojila glasom i smislom za humor. 

- Prvo mi je otpjevala pjesmu, a potom ispričala vic - rekao je svojedobno glumac jordanskih korijena. Ivana je za Rakana rekla da je 'veći frajer od Johnnyja Deppa' te jedan od najboljih glumaca koje je ikada gledala. 

Vjenčali su se u veljači 2011., u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a slavili su u restoranu na Zagrebačkom velesajmu. Rakanu je vjenčani kum bio Bojan Navojec (41). Najljepši trenutak večeri Rakanu je bio, kako kaže, kada mu je Ivana otpjevala pjesmu. 

- Nema mi ništa ljepše nego kada se ujutro nakon buđenja gledamo i smijemo jedan drugome - rekao je tada za Večernji List. 

Rakan je u monodrami 'Ja, tata' koju je pripremio 2012., progovorio o odrastanju.

- Mnogo se toga u posljednjih godinu dana promijenilo u mom životu. Oženio sam se, postao tata, Ivana i ja podignuli smo kredit, kupili stan. Imao sam u životu raznih faza, radio budalaštine, ali bilo je vrijeme da se smirim. Danas se, kad se sjetim svih ludorija, pitam što mi je sve to trebalo - rekao je glumac. 

Ivana je, pak, govorila kako s Rakanom vidi svoj 'savršeni život'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Old Kresoje 14.02.2018.

    Po čemu je njihov razvod toliko bitan da svekolika hrvatska javnost mora o tome biti obaviještena?

  • sadilinikada 14.02.2018.

    nebitne osobe i njihov razvod

  • kažemja 14.02.2018.

    Sava , Krpa ,Sava !!! Legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare