To je to što me zanima!

Nakon vruće akcije s Jovanom, Paulina želi Srećka iz Kanade

Paulinu Tomičić gledatelji reality showa zapamtili su po brojnim izazovnim odjevnim kombinacijama, a nije ni skrivala koliko joj se sviđa Jovan Karapandža, farmer iz 10. sezone 'Ljubav je na selu'
Vidi originalni članak

Paulina Tomičić (37) iz Siska prošle se godine u showu 'Ljubav je na selu', borila za srce farmera Jovana Karapandže (32). Nakon kratke avanture Karapandža je ipak odlučio kako 37-godišnja plavuša nije najbolji izbor za njega. Zatim je uslijedio pokušaj s Željkom Bilićem (42) koji je zaključio da je Paulina prenametljiva, a čini se kako Siščanka još uvijek nije odustala od farmera tako da je i ove godine gledamo u borbi za Kanađanina Srećka Ponjavića (33). 

Paulinu su gledatelji reality showa zapamtili po brojnim izazovnim odjevnim kombinacijama, a nije ni skrivala koliko joj se sviđa Jovan. Već prvu večer nakon upoznavanja, par je izmjenjivao vruće poljupce u bazenu, a poslije ga je Paulina pozvala da dođe s njom u sobu. Šuškalo se da je bilo nešto više od poljubaca, no Karapandža je to demantirao. 

- Malo smo se družili, malo ljubili, ništa ozbiljno - rekao je Jovan, a Paulina je nadodala da Jovan i nije njezin tip. Jovan je zatim prebacio fokus na Ružicu, međutim s njom ipak nije bilo kemije kao s Paulinom. Poslije je priznao kako je možda  ipak trebao odabrati Victoriju Memić, ali zadnju večer sudjelovanja opet ga je zadesila Paulina.

- Ti si meni je**n, znaš to i mislim da sam i ja tebi. Ti mene stvarno pališ. Ti mene je**no pališ. Sva se tresem koliko me pališ - šapnula mu je fatalna Paulina.

Unatoč vrućoj akciji u bazenu i kemiji, farmer je ubrzo izbacio Paulinu s imanja što je šokiralo ostale kandidatkinje, a ona ga je prozvala dvoličnim.

- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je Paulina. 

Kad je izašla iz reality showa, Paulina nije ostala u kontaktu s njim, no priznala je da je zbog Jovana prekinula s dečkom jer ju nije mogao gledati kako se 'ljubaka' na televiziji. 

- Nismo se vidjeli, ali smo se čuli. Ostali smo u kontaktu kao prijatelji, ali ako ćemo se jednog dana ponovno vidjeti, opet ću ga ljubiti - rekla je Siščanka koja je drugu sreću potražila na imanju Željka Bilića koji ju je nakon ispadanja pozvao da dođe kod njega na istarsko imanje u Balama. Željka je smetalo što je Paulina prenametljiva. 

- Dosta mi se nametala i sjedila blizu mene. Htjela je da se odvojimo od drugih cura. To me baš iznerviralo - zaključio je razočarani Željko. 

MARIJANA BATINIĆ: Nitko ne tvrdi da ću ostati sa suprugom, ali oboje se trudimo

Čini se kako je Paulina treću sreću odlučila potražiti kod Sreća, Kanađanina hrvatskog podrijetla koji živi u Lethbridgeu. Srećko od buduće partnerice očekuje da je inteligentna, pozitivna, dobrog srca te da pristojno izgleda, a ne može podnijeti djevojke koje su 'kontrol-manijaci', negativne i uskogrudne.

- I ja bih volio imati suprugu, ženu s kojom ću dijeliti život kao što to rade moji prijatelji - zaključio je Srećko.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 11.09.2019.

    Ja mislim da Paulina želi jedino Mitra

  • _Varešak_ 10.09.2019.

    I ja želim što šta,ali te želje mi se slabo ispunjavaju.

  • 09.09.2019.

    Naj jace je kad je izjavila da ce se farmeru provat svidit ovako povucena hhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare