To je to što me zanima!

Nandi: 'Badnjak ću provesti u društvu prijateljica i čaše vina'

Volim kolače i obožavam kuhanje, nisam najspretnija s izradom istih, ali dobila sam nekoliko majčinih recepata i jedva čekam se oskušati kao slastičarka, rekla nam je Nandi
Vidi originalni članak

I dok neki tvrde kako je Stožer ''ukrao Božić'', Nandi Uzelac (29), priča nam, nije izgubila vjeru u blagdane, ali niti ljude. Drugačiji, neobičniji, kaotičniji, ali nikako izgubljen Božić, kaže nam novopečena sportska novinarka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gdje će provesti Božić? Koje joj je omiljeno božićno jelo? Kupuje li poklone mjesec dana unaprijed ili je prakticira ''last minute shopping'' Nandi Uzelac otkrila nam je u kratkom božićnom intervjuu.

- Zahvaljujući organizaciji uspjela sam obaviti kupnju poklona i iste darovati obitelji koju sam posjetila prošli tjedan - priča nam Nandi i dodaje kako će ovaj Badnjak provesti u društvu bliskih prijateljica.

- Filmska večer, nekoliko prijateljica, dobro vino i ukusna klopa. Dalmatinka u Zagrebu se snašla i nikako ovo neće biti izgubljeni blagdani - kaže. Zanimalo nas je i kakva je s kuhačom u ruci?.

- Volim kolače i obožavam kuhanje, nisam najspretnija s izradom istih, ali dobila sam nekoliko majčinih recepata i jedva čekam se oskušati kao slastičarka. Svojim prijateljima spremit ću jedan slasni kolač, a večer ne može proći niti bez dobrog vina - rekla nam je Splićanka za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LJEPOTICA 1 24.12.2020.

    Da li je ovo feminizam ili Bradistan?

  • ann581 24.12.2020.

    Tko je Nandi?

  • _Varešak_ 24.12.2020.

    Iskoristila priliku da i sebi pokloni povelike dude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare