To je to što me zanima!

Naomi: Nisam vjerovala da ću doživjeti 40. rođendan

Kontroverzna manekenka na pragu 40. odlučila je promijeniti sebe i svoj život. Dosta joj je imidža nasilnice i želi da je se zna po humanitarnom radu
Vidi originalni članak

Tukla je asistentice i gađala ih dijamantima optočenim mobitelom, a jedna je kazala i da ju je Naomi udarila Blacberryjem u glavu. Izderavala se na stjuardese i ošamarila je svoju kućnu pomoćnicu. Tijekom cijelog tog razdoblja uzimala je kokain i to zato jer se tada, kako je sama priznala, osjećala nepobjedivo. Prije dvije godine morala je odraditi 200 sati u javnoj kuhinji jer je pljuvala i udarala policajce na londonskom aerodoromu Heathrow. Manekenka će 22. svibnja napuniti 40 godina.
- Mislila sam da nikad neću doživjeti taj rođendan. Bilo je vremena kada mi je bilo teško pogledati sebe u ogledalo jer mi se nije sviđalo kakvu osobu vidim u odrazu. Period od 1998. do 2005. bio mi je jako težak. Morala sam sama sa sobom vidjeti što mi je bitno u životu, s čime nisam zadovoljna i što želim promijeniti - kazala je Naomi Campbell u intervjuu za britanski Daily Mail. Crna pantera za dio svojih problema optužila je i karijeru modela.
- Manekenke su navikle da stalno putuju. Užasavala me pomisao da sjednem i na miru se suočim sa svim svojim strahovima pa sam to izbjegavala - otkrila je Naomi. Napadi bijesa nisu bili jedini njen problem, već je vodila bitku s alkoholom i drogama. Da se popravi kao osoba pomogli su joj prijatelji i obitelj. Oni joj nisu povlađivali već su joj govorili kako stvari uistinu jesu pa je i sama manekenka počela uviđati svoje greške. Izlaz iz turbulencija u svom životu pronašla je u humanitarnom radu. Inspiraciju za pomaganje dobila je od Nelsona Mandele, kojeg naziva svojim počasnim djedom.
- Upoznala sam ga 1992. i već godinu dana kasnije zaposlio me u humanitarnoj udruzi koja pomaže djeci. To mi je bilo prvi put u životu da sam imala osjećaj kako sam napravila nešto korisno - iskrena je bila manekenka. Dodala je i da ne zna što je Mandela vidio u njoj, ali da je on uvijek tu da joj pomogne kad posrne. Naomi je danas odlučna u namjeri da promijeni imidž nasilnice i raskalašene ljepotice. Priznaje da se srami toga kako se prjie ponašala. Više čak i ne mijenja ljubavnike kao prije i sve su glasnija šuškanja o skorom vjenčanju s ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom.

NAOMI JE POZNATA OD SEDME GODINE
Campbell je već sa sedam godina bila u spotu Boba Marleyja za pjesmu 'Is This Love?'. Četiri godine kasnije plesala je step u spotu za Culture Club, a s 15 godina bila je na naslovnici magazina Elle. Sa 17 godina postala je dio povijesti kao prva crna manekenka na naslovnici francuskog Voguea. Njena karijera supermodala tada je krenula uzlaznom putanjom i ostalo je, kako se kaže, povijest.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • predsjednik03 21.03.2010.

    ha ha koje ŠAPE IMA ! pazi ti te prste - mmuuhahahahha daj to nije žensko - užas. . . sva je ko neki pauk

  • vedran_zgb 21.03.2010.

    Nikad mi nije bila ništa posebno, čisti prosjek, jedino mi se kod nje baš sviđalo njezino držanje

  • teaa 21.03.2010.

    savršeno tijelo i sje*ana narav, sve u svemu legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare