Obavijesti

Show

Komentari 12

Naomi: Nisam vjerovala da ću doživjeti 40. rođendan

Naomi: Nisam vjerovala da ću doživjeti 40. rođendan
6

Kontroverzna manekenka na pragu 40. odlučila je promijeniti sebe i svoj život. Dosta joj je imidža nasilnice i želi da je se zna po humanitarnom radu

VIDEO

Tukla je asistentice i gađala ih dijamantima optočenim mobitelom, a jedna je kazala i da ju je Naomi udarila Blacberryjem u glavu. Izderavala se na stjuardese i ošamarila je svoju kućnu pomoćnicu. Tijekom cijelog tog razdoblja uzimala je kokain i to zato jer se tada, kako je sama priznala, osjećala nepobjedivo. Prije dvije godine morala je odraditi 200 sati u javnoj kuhinji jer je pljuvala i udarala policajce na londonskom aerodoromu Heathrow. Manekenka će 22. svibnja napuniti 40 godina.
- Mislila sam da nikad neću doživjeti taj rođendan. Bilo je vremena kada mi je bilo teško pogledati sebe u ogledalo jer mi se nije sviđalo kakvu osobu vidim u odrazu. Period od 1998. do 2005. bio mi je jako težak. Morala sam sama sa sobom vidjeti što mi je bitno u životu, s čime nisam zadovoljna i što želim promijeniti - kazala je Naomi Campbell u intervjuu za britanski Daily Mail. Crna pantera za dio svojih problema optužila je i karijeru modela.
- Manekenke su navikle da stalno putuju. Užasavala me pomisao da sjednem i na miru se suočim sa svim svojim strahovima pa sam to izbjegavala - otkrila je Naomi. Napadi bijesa nisu bili jedini njen problem, već je vodila bitku s alkoholom i drogama. Da se popravi kao osoba pomogli su joj prijatelji i obitelj. Oni joj nisu povlađivali već su joj govorili kako stvari uistinu jesu pa je i sama manekenka počela uviđati svoje greške. Izlaz iz turbulencija u svom životu pronašla je u humanitarnom radu. Inspiraciju za pomaganje dobila je od Nelsona Mandele, kojeg naziva svojim počasnim djedom.
- Upoznala sam ga 1992. i već godinu dana kasnije zaposlio me u humanitarnoj udruzi koja pomaže djeci. To mi je bilo prvi put u životu da sam imala osjećaj kako sam napravila nešto korisno - iskrena je bila manekenka. Dodala je i da ne zna što je Mandela vidio u njoj, ali da je on uvijek tu da joj pomogne kad posrne. Naomi je danas odlučna u namjeri da promijeni imidž nasilnice i raskalašene ljepotice. Priznaje da se srami toga kako se prjie ponašala. Više čak i ne mijenja ljubavnike kao prije i sve su glasnija šuškanja o skorom vjenčanju s ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom.

NAOMI JE POZNATA OD SEDME GODINE
Campbell je već sa sedam godina bila u spotu Boba Marleyja za pjesmu 'Is This Love?'. Četiri godine kasnije plesala je step u spotu za Culture Club, a s 15 godina bila je na naslovnici magazina Elle. Sa 17 godina postala je dio povijesti kao prva crna manekenka na naslovnici francuskog Voguea. Njena karijera supermodala tada je krenula uzlaznom putanjom i ostalo je, kako se kaže, povijest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško