To je to što me zanima!

Napala je Doris zbog odgoja: Trebaš kćer odvikavati od dude

Nitko nije krenuo u školu s pelenama i dudom! Ima dite mamu i tatu, ne vodite vi brigu o zubima diteta, odbrusila je 'dušobrižnici' obožavateljica iz Dalmacije i tako obranila voditeljicu
Vidi originalni članak

Doris Pinčić Rogoznica (31) još jednom se našla na meti fanova, zahvaljujući objavi na društvenoj mreži. Voditeljica nerijetko s pratiteljima dijeli privatne obiteljske trenutke iz novog doma u Velikoj Mlaki.

Sada je na Instagramu podijelila dirljivu fotografiju s djecom, sinom Donatom (5) i kćeri Gitom (1), na kojoj je pozirala u opuštenom izdanju bez šminke i frizure. Društvo im pravi i pas, no čak je i tom bezazlenom fotografijom uspjela privući kritike, i to zbog dude koju ima njezina kći.

- Mislim da ju treba odučavati varalice, zbog zubića?! - napisala joj je jedna pratiteljica, no nije dugo trebalo da joj Doris odgovori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hvala na vašoj dobronamjernoj brizi, bit će to sve ok. Nitko još nije maturirao s dudom u ustima pa neće ni naša G - napisala joj je voditeljica.

ODUŠEVILA PRATITELJE Pinčić pokazala kako razvlači tijesto: 'Ženo, nemaš granica'

U njezinu obranu stali su i drugi fanovi na društvenoj mreži.

- Nitko nije krenuo u školu s pelenama i dudom! Ima dite mamu i tatu, ne vodite vi brigu o zubima diteta - odbrusila je 'dušobrižnici' obožavateljica iz Dalmacije.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Borna.2 12.01.2020.

    Ovdje Doris ispala bezobraznija od osobe koja je dala savjet. Predobri su mi ljudi koji sve što rade daju javno, kada primaju pohvale onda je ok ali kada dobiju kritike/uvrede ili samo komentar neistomišljenika, onda je drama. Ili ne postaj svoj život svima na "izvolte" i tada nemaš ovih problema (pazi.. problema) ili budi spremns na činjenicu da se cijeli svijet ne slaže s tobom 100%. A još novinari napišu "napala je Doris zbog..." baš ju je napala. Govor mržnje, jel?

  • Judita👥 11.01.2020.

    A svašta...to joj napisala samo da skrene pažnju sa lipe slike..

  • Karmelićanka 11.01.2020.

    Moja djeca su vrlo kratko imala dude jer ih jednostavno nisu htjeli, a da jesu sugurno im ih ne bih otimala iz usta s godinu dana, pa i vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare