Show

Komentari 22

Napala je Doris zbog odgoja: Trebaš kćer odvikavati od dude

Napala je Doris zbog odgoja: Trebaš kćer odvikavati od dude

Nitko nije krenuo u školu s pelenama i dudom! Ima dite mamu i tatu, ne vodite vi brigu o zubima diteta, odbrusila je 'dušobrižnici' obožavateljica iz Dalmacije i tako obranila voditeljicu

Doris Pinčić Rogoznica (31) još jednom se našla na meti fanova, zahvaljujući objavi na društvenoj mreži. Voditeljica nerijetko s pratiteljima dijeli privatne obiteljske trenutke iz novog doma u Velikoj Mlaki.

Sada je na Instagramu podijelila dirljivu fotografiju s djecom, sinom Donatom (5) i kćeri Gitom (1), na kojoj je pozirala u opuštenom izdanju bez šminke i frizure. Društvo im pravi i pas, no čak je i tom bezazlenom fotografijom uspjela privući kritike, i to zbog dude koju ima njezina kći.

- Mislim da ju treba odučavati varalice, zbog zubića?! - napisala joj je jedna pratiteljica, no nije dugo trebalo da joj Doris odgovori.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala na vašoj dobronamjernoj brizi, bit će to sve ok. Nitko još nije maturirao s dudom u ustima pa neće ni naša G - napisala joj je voditeljica.

U njezinu obranu stali su i drugi fanovi na društvenoj mreži.

- Nitko nije krenuo u školu s pelenama i dudom! Ima dite mamu i tatu, ne vodite vi brigu o zubima diteta - odbrusila je 'dušobrižnici' obožavateljica iz Dalmacije.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci