To je to što me zanima!

'Napravit ću malu pauzu, ali ne odustajem zauvijek od glazbe'

Nakon više od 10 godine intenzivne glazbene karijere, naprosto moram napraviti jednu pauzu, Želim se posvetiti svojoj obitelji i sebi, rekao je Jacques Houdek
Vidi originalni članak

Nakon što je objavio novi CD 'Meni za ljubav', Jacques Houdek najavio je povlačenje s estrade. Riječ je o stanci za koju ni sam ne zna koliko će trajati.

- Nakon više od 10 godine intenzivne glazbene karijere, naprosto moram napraviti jednu pauzu, najviše iz privatnih razloga. Želim se posvetiti svojoj obitelji, sebi, da se odmorim i dobro razmislim kako i kada dalje. Glazba je moja najveća ljubav i nikada, baš nikada ne bih odustao od glazbe, međutim, od hrvatske glazbene scene se zaista moram odmoriti i kreativno napuniti baterije - kazao je Jacques.

- Koliko će ta moja pauza trajati, teško mi je precizirati, sve ovisi isključivo o mojoj osobnoj procjeni. Šest mjeseci, godinu... dvije? Zaista neznam, oprostite.

Ja sam čovjek koji je ili sto posto u svemu što radi, ili nije. Nakon dvije izuzetno teške i naporne godine, koje su za mene bile kao vožnja rollercoasterom, trebam stati i sagledati sebe i svoju karijeru iz jednog drugog kuta, razmisliti, odmoriti kaže pjevač kojeg prije pauze očekuje još jedan nastup, a daljnih planova nema.

- Spremam se provesti cijelo ljeto sa obitelji na moru. To je jedino što znam zasigurno. Za jesen još neznam, ali sigurno mi neće biti dosadno, moja Sofi kreće u 1.razred, tako da ćemo, čini mi se, ponavljati gradivo. Jako se veselim konačno biti sa svojim curicama, one su mi sve na svijetu - zaključio je Houdek.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ninah 02.07.2012.

    Tatjana, "neznam" se piše odvojeno -ne znam :)

  • _petra_ 02.07.2012.

    nekako mi je odbojan,neznam zasto ali ima dobar glas sta je je

  • misur 01.07.2012.

    što se mene tiče uzmi dugu dugu pauzu,neznam od čega si umoran...ili je to skuža jer nema Sanadera niko te više ne jebe,nađi ti drugog sponzora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare