To je to što me zanima!

Naš glazbenik i srpska glumica dobili sina, ime znači 'dar Božji'

Započeo je jedan novi život i ja sam na tome neizmjerno zahvalan dragom Bogu što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena Vukes ljubim te još jače, napisao je glazbenik
Vidi originalni članak

Glazbenik Marko Vukes (31) i njegova supruga, glumica Nevena Vukes (31), dobili su sina 19. veljače, a nazvali su ga Teodor. Sretnu vijest podijelili su na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima kad se sve sleglo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bogu hvala na ovom daru, stigao je Teodor - napisala je Nevena na svom Instagram profilu te se zahvalila medicinskom timu Opće bolnice Zabok jer su joj, kako kaže, ovaj novi početak učinili tako laganim.

- Ostat ćete duboko urezani u mom sjećanju jer ste ovaj naš važan novi životni početak svojom brigom, posvećenošću i ljubavlju učinili tako laganim, i Bogu hvala na tome - nastavila je Nevena.

Lijepe riječi podijelio je i Marko na svom Instagramu. Neizmjerno je zahvalan Bogu što im je podario najveću radost i odgovornost, sinčića Teodora. Ime koje su odabrali na grčkom ima isto značenje kao naše domaće ime Božidar. 

UPOZNALA IH JE DORIS PINČIĆ Hrvatski glazbenik i srpska glumica čekaju bebu: 'Istina je!'

- U subotu, 19. veljače, započeo je jedan novi život. I ja sam na tome neizmjerno zahvalan dragom Bogu što nam je podario najveću radost i odgovornost, a moja Nevena Vukes ljubim te još jače, više i silnije. Dobro nam došao doma sine Teodore - napisao je glazbenik.

Podsjetimo, glumica i glazbenik u brak su uplovili 2017. godine u njegovoj rodnoj Mariji Bistrici. Par se upoznao preko Nevenine kolegice iz serije 'Vatre Ivanjske', Doris Pinčić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • omniameamecumporto 28.02.2022.

    Sretno i bezbrižno djetinjstvo želim Vašem sinčiću, samo dragi Bog zna koliko je moja želja iskrena.I još Vam želim reći da ste za mene primjer neuništive i beskrajne ljubavi a ovo djetešce samo će to potvrditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare