To je to što me zanima!

Nasmijao sve: Glumac snimio parodiju na Josipinu izvedbu...

Josipa Lisac je vrsna umjetnica i ovaj video napravljen je isključivo u svrhu zabave. Molim vas da ne širimo mržnju prema nikome. Osmijeh na licu za dobar dan će biti dovoljan, napisao je Marin uz video
Vidi originalni članak

Josipa Lisac (70) je izvođenjem himne na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića (53) podijelila mišljenja javnosti, a potom se pojavila i parodija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac i pjevač Marin Bukvić na društvenim mrežama objavio je video kojim parodira Josipino izvođenje himne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Marinov cilj nije bio ismijavati slavnu glazbenicu, već nasmijati pratitelje i prijatelje. U videu glumac sjedi na toaletu s lavorom na glavi i u tubu toalet papira pjeva himnu. 

JE LI OVO MOGUĆE?! Kaznena prijava protiv Josipe Lisac: 'Penetrirala je u himnu'

- Josipa, izdrži. Josipa Lisac je vrsna umjetnica i ovaj video napravljen je isključivo u svrhu zabave. Molim vas da ne širimo mržnju prema nikome. Osmijeh na licu za dobar dan će biti dovoljan. Josipa, love you - napisao je Marin u opis videa. Naglasio je da je 'tim Lisac'.

Marinovi pratitelji na društvenim mrežama bili su oduševljeni videom, koji ih je nasmijao. 'Skupio' je više od četiri tisuće lajkova i tisuću komentara. 

Podsjetimo se, Boško Županović, vlasnik portala Liburnija.com, podnio je kaznenu prijavu protiv Josipe Lisac. Sumnji je da je prilikom inauguracije izvela i intonirala himnu Republike Hrvatske na omalovažavajući način. 

O IZVEDBI HIMNE Košarkaš brani Josipu: Ona je diva, a velike Hrvatine se bune

U obrazloženju Županović navodi da je Lisac koristila podrugljive artikulacije i tonalitete koji, unatoč njenom osebujnom glazbenom opusu i izričaju, nisu društveno prihvatljivi. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Ekaterina_1 21.02.2020.

    Ajme...lik je lud 😂😂😂

  • 21.02.2020.

    Eto, neki tek sad otkrili groficu jeze Josipu...

  • Cirenac 20.02.2020.

    Koliko je love uzela za to revanje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare