Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
192 komentara

Košarkaš brani Josipu: Ona je diva, a velike Hrvatine se bune

Neki smatraju kako je Lisac himnu otpjevala na jedinstven način, a u njezinu obranu stao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja. Na svom službenom Facebook profilu podijelio je mišljenje

Foto: PIXSELL
192 komentara

Pjevačica Josipa Lisac (70) otpjevala je himnu 'Lijepa naša domovino' uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića na inauguraciji novog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića (53). Mišljenja o njezinoj izvedbi su podijeljena. Neki su komentari otišli toliko daleko da vrijeđaju pjevačicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki smatraju kako je Lisac himnu otpjevala na jedinstven način, a u njezinu obranu stao je hrvatski košarkaš Mario Hezonja (25). Na svom službenom Facebook profilu podijelio je mišljenje.

- Diva i jedna od naših najboljih pjevačica ikad. Ako ne i naš najbolji glazbeni vokal ikad. Naša himna je jedinstvena, a pošto ju je otpjevala na svoj način naravno da se velike Hrvatine bune, a veze s mozgom nemaju. Respect - napisao je košarkaš koji već petu sezonu igra u NBA ligi.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Josipa je nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku bila pod velikim dojmom.

- Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi - rekla nam Lisac.

 

Josipi će idući mjesec Upravni odbor Porina uručiti nagradu Porin za životno djelo jer je svojim radom, trudom i uspjehom znatno doprinijela kulturi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

     

 

Naši partneri pišu
Message