To je to što me zanima!

Nastavak trakavice: Popović tražio policajca ispred sudnice

Srpskog milijardera uplašili su novinari koje je vidio kad je dolazio na novo ročište s pjevačicom. Bivši Severinin partner je nakon izlaska sa suda djelovao zadovoljno
Vidi originalni članak

Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu na kojem traži da njegov i Severinin (44) sin Aleksandar (4) tjedan dana živi s njim, a drugi tjedan s njom, Milan Popović (50) bio je dobro raspoložen sve dok nije vidio novinare.

- Traži vas sutkinja - rekao je izvjestiteljima cinično se osmjehnuvši. Zatim je s odvjetnicama Natašom Pećarević i Eleonorom Katić ušao u sudnicu. Pred vratima se ubrzo pojavio pravosudni policajac čiji su dolazak zatražile Popovićeve odvjetnice. 

Pjevačica se nije pojavila, nego ju je zastupao odvjetnik Dario Budimir. Rasprava je trajala gotovo dva sata, a sutkinja je saslušala i djelatnike Centra za socijalnu skrb. 

Severini i Popoviću to je drugi spor koji vode na tom sudu. U drugoj tužbi Popović traži da Aleksandar živi s njim i da mu pjevačica plaća 3500 kuna alimentacije. Predlaže da majka sina može viđati od srijede do nedjelje svaki drugi tjedan. Popović je protiv Severine i ljudi bliskih njoj pokrenuo dvadesetak postupaka.

Zadnji je protiv njezina supruga Igora Kojića (29) zbog objavljivanja Aleksandrovih fotografija na društvenoj mreži. Milan traži da Kojić za svaku objavljenu fotografiju njegova maloljetnog sina plati 5000 kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mily 25.09.2016.

    strpi se još malo Popoviću, kad sin poraste sam će odlučiti sa kim želi biti

  • novkovka 23.09.2016.

    sevka si previše dopušta.otac ima isto pravo na dijete,pa tko god on bio.ne vrti se sav svijet oko sevke.nek malo upotrijebi pamet(ako je ima).

  • user_31670 22.09.2016.

    Ja ne razumijem! U godinu i pol sam imala samo jedno jedino rociste,a ove gnjide svaki mjesec. U 3.mj ove godine je otkazana rasprava jer je sutkinja zaboravila poslati pozive svjedocima. Od tada ni traga ni glasa,niti od suda niti od bilo koga drugog. Kome se zaliti?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare