To je to što me zanima!

Natalie Portman u ulozi ženskog Thora: Nabildala se za snimanje

Najnovije fotografije sa snimanja filma 'Thor: Love and Thunder' oduševile su brojne obožavatelje glumice Natalie Portman koja ima ulogu ženskog Thora. Već su ranije napomenuli kako će sigurno biti fenomenalna
Vidi originalni članak

Nadolazeći američki superherojski film 'Thor: Love and Thunder' snima se više od mjesec dana u Australiji, pišu strani mediji. Na društvenim mrežama 'osvanulo' je nekoliko fotografija sa snimanja. Otkrivaju nove detalje o filmu te prikazuju kako će glumci izgledati u svojim likovima. 

REAKCIJE NA OBJAVU MARVELA Natalie Portman će biti ženski Thor, a fanovi ne kriju sreću...

Najnovije fotografije po prvi put su prikazale glumicu Natalie Portman (39) koja ima ulogu ženskog Thora. Ponovno glumi Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. 

Natalie je na posljednjim fotografijama sa snimanja filma vidljivo nabildana i u formi. Njezini obožavatelji već su ranije bili oduševljeni što će upravo Natalie utjeloviti lik ženskog Thora.

-  Oduvijek sam volio Natalie. Još otkako je glumila u filmovima iz serijala 'Ratovi zvijezda', koje sam gledao kao dijete. Ona će biti fenomenalan Thor - napisao je jedan od korisnika na Twitteru. 

Inače, film je zasnovan na liku Marvel Comics Thor, koji je producirao Marvel Studios, a distribuirao ga je Walt Disney Studios Motion Pictures. Namijenjen je izravnom nastavku filma 'Thor: Ragnarok' i 29. filmu u Marvel Cinematic Universeu. Trebao bi se početi prikazivati u veljači sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ..lola. 09.03.2021.

    Sedma umjetnost u posljednje vrijeme poprima neku ljigavu formu forsirajući taj neki neo feminizam, ga.y lobby, gender lobby...itd...Iz skoro svakog novijeg filma ili serije iskaču kao iz paštete, točno izgubim volju

  • Asimetrični 09.03.2021.

    Nemam ništa protiv filmova o heroinama, snažnim i hrabrim ženama. Veliki sam fan Sandre Bullock, "Courage Under Fire" mi je fenomenalan film, Kill Bill mi je maestralan, uz Thomb Raider sam provodio dane i noći još dok je bila video igrica i film nije bio ni na vidiku.....nikad nisam imao problem s glavnim ženskim ulogama, ako je to originalno tako zamišljeno. Ono što ne razumijem je ta potreba da se tradicionalne muške uloge, odnosno filmovi i priče u kojima su glavni likovi muški likovi sad pokušavaju preobraziti i promijeniti im spol. Ženski Thor, ženski James Bond, ženski Batman. Jel to neka bolesna zavist radikalnog feminizma 3. vala ili što?

  • odcentramalonadesno 09.03.2021.

    Ono kad se nabilda netko od 1.60 i dođe do "vrtoglavih" 50 kg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare