Obavijesti

Show

Komentari 42

Natalie Portman u ulozi ženskog Thora: Nabildala se za snimanje

Natalie Portman u ulozi ženskog Thora: Nabildala se za snimanje
1

Najnovije fotografije sa snimanja filma 'Thor: Love and Thunder' oduševile su brojne obožavatelje glumice Natalie Portman koja ima ulogu ženskog Thora. Već su ranije napomenuli kako će sigurno biti fenomenalna

Nadolazeći američki superherojski film 'Thor: Love and Thunder' snima se više od mjesec dana u Australiji, pišu strani mediji. Na društvenim mrežama 'osvanulo' je nekoliko fotografija sa snimanja. Otkrivaju nove detalje o filmu te prikazuju kako će glumci izgledati u svojim likovima. 

Natalie Portman će biti ženski Thor, a fanovi ne kriju sreću...
Natalie Portman će biti ženski Thor, a fanovi ne kriju sreću...

Najnovije fotografije po prvi put su prikazale glumicu Natalie Portman (39) koja ima ulogu ženskog Thora. Ponovno glumi Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Thor: Love and Thunder Natalie Portman and Tessa Thompson are seen on set for the first time during filming in Sydney

Natalie je na posljednjim fotografijama sa snimanja filma vidljivo nabildana i u formi. Njezini obožavatelji već su ranije bili oduševljeni što će upravo Natalie utjeloviti lik ženskog Thora.

-  Oduvijek sam volio Natalie. Još otkako je glumila u filmovima iz serijala 'Ratovi zvijezda', koje sam gledao kao dijete. Ona će biti fenomenalan Thor - napisao je jedan od korisnika na Twitteru. 

Inače, film je zasnovan na liku Marvel Comics Thor, koji je producirao Marvel Studios, a distribuirao ga je Walt Disney Studios Motion Pictures. Namijenjen je izravnom nastavku filma 'Thor: Ragnarok' i 29. filmu u Marvel Cinematic Universeu. Trebao bi se početi prikazivati u veljači sljedeće godine.