To je to što me zanima!

Natašu prijateljice 'popeglale': Ono kad si ogromna i iscrpljena

Sa suprugom Nenadom Medančićem u veljači 2019. dobila je sinčića Tonija, a sada očekuju djevojčicu. Upoznali su ih zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njen suprug Matej
Vidi originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) uskoro će roditi drugo dijete, a na Instagramu se pohvalila savršenim prijateljicama. Kao i većina, djevojke imaju grupu u kojoj se dopisuju u koju je ona poslala svoj selfie i pokazala im kako izgleda. One joj nisu dopustile da se sažalijeva zbog iscrpljenosti i neispavanosti već su fotografiju provukle kroz aplikacije za 'popravljanje' i brojne filtere pa joj odgovorili kako je ista kao i uvijek. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bračni par Medančić se opustio na zabavi povodom 'Noći vještica' 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moram objaviti ovu fotku. Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama. I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja eto i dva puta za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure - napisala je i nastavila:

- I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže - ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa - nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže - ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno.

Prijateljicama je glumica u emotivnoj objavi poručila da ih voli, a njezinu objavu su komentirale poznate dame poput Ivane Mišerić, Leone Paraminski, plesačice Larise Lipovac, Antonije Blaće, Marijane Batinić, Vanne... Od onih koji je prate dobila je hrpu komplimenata, a često su joj zaželjeli i da bezbolno na svijet donese drugo dijete. 

Sa suprugom Nenadom Medančićem u veljači 2019. dobila je sinčića Tonija, a sada očekuju djevojčicu. Nakon sudbonosnog susreta 2018. brzo se udala za ortopeda. Upoznali su ih zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i njezin suprug Matej, jer su smatrali kako su savršeni jedno za drugo, što se pokazalo istinitim.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare