To je to što me zanima!

Ne da joj da se skida: 'Ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje'

Obožavatelji pjevačice ubrzo su napali njezinog oca, a kada je shvatila što njezina objava učinila, počela ga je braniti. 'Nemojte govoriti ružne stvari o mom ocu', poručila je Rexha fanovima
Vidi originalni članak

Pjevačica albanskog porijekla Bebe Rexha (29) jako je razljutila oca svojim provokativnim fotografijama. Zamolio ju je da prestane objavljivati 'glupu pornografiju'. 

- Gadiš mi se. Ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje u javnosti. Jako sam uzrujan zbog tebe. Ne mogu vjerovati - napisao joj je u poruci, a Rexha je to objavila na Instagram Storyju i dodala kako ju 'otac mrzi'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obožavatelji su ubrzo napali oca pjevačice pa ga je morala braniti. 

- Moj tata nije loš. Nikad nisam trebala objaviti screenshot. Razočarana sam sobom. Bila sam sarkastična. Razumijem da dolazi iz pozicije oca i zato je poruka bila malo oštra. Uzrujana sam jer ne razgovara sa mnom, no još uvijek mi je otac - napisala je Rexha na Instagramu. 

Njezina objava i pokušaj branjenja oca nije 'prošao' kod brojnih fanova pa je pjevačica morala ponoviti priču.

- Nemojte govoriti ružne stvari o mom tati, molim vas, on je sjajan otac - napisala je Rexha. 

Pjevačica često objavljuje provokativne fotografije, a nedavno su joj brojni dizajneri odbili napraviti kreaciju jer ju smatraju 'predebelom'.

Ako im je veličina 38/40 prevelika, onda ne želim nositi njihove je*ene haljine. Znači sve žene na svijetu koje imaju veći konfekcijski broj od toga, nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? Svi koji su mi rekli da sam debela i da ne mogu nositi njihove haljine, je*ite se. Ni ne želim nositi vaše haljine - rekla je im je tada ljutita pjevačica. 

NOVI DETALJI VELIKE AFERE: Bradley Cooper ipak je kriv što je Gaga ostavila zaručnika?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pinguu 27.02.2019.

    A mala je ko bombonček ;)))

  • contreras 27.02.2019.

    Nezna al u zadnje vrjeme ti lako sw vec zovu ,,albanci"imaju dosta pjevaca vani .

  • ales 27.02.2019.

    naše cure vani su uspjele, dua lipa, rita ora, beba rexa, ira estrefi, dominiraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare