To je to što me zanima!

Ne ide joj s mlađim Hrvatima: Srpska pjevačica ostavila je Ćorića, a ranije i nogometaša...

Uhvaćena je 2019. godine kako partija s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem. Tada su srpski mediji pisali kako je upravo on razlog što se Kaya razvela od DJ-a Juniora Jacka
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Katarina Kaya Ostojić (39) više nije s tenisačem Bornom Ćorićem (26).

Kako doznaje Kurir, njih dvoje su prekinuli prije desetak dana, a razlog tome je što Kaya samoinicijativno odlučila okončati njihovu priču jer je shvatila da ona nema budućnost. 

Također, zbog poslovnih obaveza više su bili razdvojeni nego zajedno te su se iz tog razloga počeli udaljavati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, srpska pjevačica je i ranije ljubila mladog Hrvata s kojim joj također nije uspjelo. 2019. godine uhvaćena je kako partija s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem (32). Tada su srpski mediji pisali kako je upravo on razlog što se Kaya razvela od DJ-a Juniora Jacka (51).

- Vito i ja rastali smo se na miran način, sporazumno, jer je ljubav između nas prestala. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakva trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj smo način i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala - napisala je tada Kaya na društvenim mrežama. 

TAKO SU ODLUČILI Pukla ljubav: Prekinuli Borna Ćorić i 13 godina starija srpska pjevačica, poznat je i razlog...

Kaya je Matea posjećivala u Francuskoj, s obzirom na to da je nogometaš tada igrao za klub 'Angers', a srpska pjevačica dovela ga je kao pratnju na zabavu povodom rođenja sina manekenke Sandre Obradović

- Ne bih ništa pretjerano sada u tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam - rekla je nakon prekida u Ami G showu, no šuškalo se da je mladog nogometaša ostavila zbog talijanakog vaterpoliste koji mu je fizički vrlo sličan, što nikada nije službeno potvrđeno.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zakućuspreman 16.05.2023.

    Ma ženska je bomba i očito je "servis" jako skup i za one koji imaju love

  • 16.05.2023.

    Damo od 1.000.000,00€ 😂😂😂😂😂😂

  • rmajstor 16.05.2023.

    Inkasira od svakog koliko može i ide dalje. U čemu je problem? Nije možda prva u tom poslu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare