To je to što me zanima!

'Ne očekujem vjernost ako me suprug nije vidio dva mjeseca'

Monica Bellucci izjavila je da od supruga ne može očekivati da joj bude vjeran ako je ne vidi dva mjeseca. Od vjernosti su joj mnogo važniji poštovanje i povjerenje
Vidi originalni članak

Monica Bellucci (46) ne bi imala ništa protiv da je suprug prevari ukoliko bi bili razdvojeni najmanje dva mjeseca. Glumici, koja sa suprugom Vincentom Casselom ima kćer Devu (6) i desetomjesečnog sina Leonieja, od vjernosti su mnogo važniji povjerenje i poštovanje. 

- Srast možete osjetiti prema najgorem čovjeku na svijetu. No, to nema ništa s partnerstvom i suživotom. Važniji su povjerenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kada je to potrebno. To je važnije nego samo vjernost. Bilo bi suludo očekivati od njega da mi bude vjeran ako me nije vidio dva mjeseca - izjavila je glumica koja se za Vincenta udala 1999. godine. 

- Mislim da je veoma seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali, Vincent nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bi ga najradije ubila - kaže glumica.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_61420 16.03.2011.

    ne definiraju svi vjernost jednako. sex ne mora imati nikakve veze s ljubavi i zašto, ako imaju takav odnos, ne bi obadvoje imali sexualne odnose i sa strane doklegod se povjeravaju jedno drugom i doklegod su jedno drugom oslonac. prevara ne mora ujedno biti samo fizičke prirode. možete imati pored sebe osobu koja vam je tjelesno vjerna, a dok se kara s vama mašta o drugoj osobi i voli tu drugu osobu. i što je onda gore, a što je lakše za oprostiti? to što njen muž dovlači druge u krevet ili ona odlazi s drugim nema veze jer na kraju dana njih dvoje su zajedno, sretni zajedno i sretni sami sa sobom. brak im nije stalna predstava u kojoj igraju uloge pred drugim ljudima i tko ste vi da sudite jel ona glupa i je li taj njihov "svijet" perverzan

  • ra14 15.03.2011.

    on nikakav,ona izgledom boginja ljepote s kojom bi i ja prevarila svog muža

  • mmarina 14.03.2011.

    pa zar povjerenje nije vjernost...nisam ju bas dozivila?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare