To je to što me zanima!

Nebojša Glogovac liječi se od teške bolesti: Hrabro se bori

Glumca su liječnici pustili iz bolnici prije dva dana te prima terapiju. Podršku mu pružaju obitelj i najbliži prijatelji koji kažu da se neće predati
Vidi originalni članak

Srpski glumac Nebojša Glogovac (48) prije nekoliko dana je završio na hitnom liječenju u Kliničkom centru Srbija zbog zdravstvenog problema s plućima, piše Kurir. Tvrdi da je Glogovac teško bolestan, a uz njega su cijelo vrijeme kao potpora obitelj i najbliži prijatelji. 

 

Liječnici su glumca prije dva dana pustili s plućnog odjela i počeo je sa svojom terapijom. Njegovi prijatelji kažu da se hrabro bori protiv opake bolesti i ne namjerava se predati. Liječnici i medicinske sestre nisu mogli vjerovati kada su vidjeli da je on jedan od njihovih pacijenata te pričajući o glumcu nisu mogli zadržati suze. 

 

Kurir je kontaktirao Glogovca u vezi bolesti, no on im je poklopio slušalicu. Prema informacijama srpskih medija, Jugoslovensko dramsko pozorište je otkazalo sve predstave u kojima igra Glogovac. Jedan od najboljih srpskih glumaca tumačio je glavnu ulogu u hrvatskom filmu 'Ustav Republike Hrvatske' Rajka Grlića. Utjelovio je umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit. Film je 2016. bio na drugom mjestu najgledanijih domaćih filmova u kinima. 

Glogovac se rodio u Trebinju, a trenutačno živi u Beogradu. Njegov otac Milovan je bio svećenik, a majka Milena krojačica. Nakon srednje škole je upisao studij psihologije, no odustao je i odlučio se baviti glumom. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bonecrusher 31.01.2018.

    Meni je najdraža njegova uloga Grdobe u Lud Zbunjen, za Oscara.Maestralno.Gledo jedno 50 puta.Žao mi ga je-još je mlad-možda se izvuče-živimo u vremenu tumora-stres,pušenje,zagađenje...držim mu fige...

  • lilyan 30.01.2018.

    prepredobar glumac, nadam se uspješnom izlječenju

  • blokirani_lovac 30.01.2018.

    Drž se !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare