To je to što me zanima!

Neda Ukraden 'ulovila' mlađeg: Snimila duet s Lukom Basijem

Luka je već snimio nekoliko dueta, ali pjesmu s Nedom smatra trofejem u svojoj karijeri. Spot su snimali na farmi, okruženi balama sijena i traktorom...
Vidi originalni članak

Neda Ukraden (69) snimila je pjesmu s Lukom Basijem (27) pod nazivom 'Ni Dubai, ni Hawaii'. Spot su snimali na lokaciji sličnoj farmi, a u njemu, sasvim očekivano, nema kadrova spomenutih gradova, no zato su tu bale sijena i traktor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako sam sretna, da sam prije ljeta uspjela snimiti jednu zaista novu, atraktivnu pjesmu, duet sa mladim Lukom Basijem. Pjesma koja najbolje govori o onom što ljudi najviše vole. A to je dobar provod, dobra pjesma, dobra zabava... Očekujem da ovog ljeta na svim zabavama, feštama, pjevate naš novi hit... A do tada do našeg susreta vjerujem da ćete uživati u videu - poručila je Neda.

Luka je već snimio nekoliko dueta, ali pjesmu s Nedom smatra trofejem u svojoj karijeri.

- Sve se dogodilo jako spontano, brzo i to zbog dobre pjesme i ideje. A ne samo to, s Nedom smo snimili video koji je u puno stvari drukčiji od videa koje inače gledamo. Nismo išli ni u Dubai ni na Havaje, jednostavno smo pjesmu snimili na farmi uz dobro društvo, traktore i dokazali da za zabavu ekipi treba pjesma i društvo - govori Luka. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA NEDE UKRADEN: 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • _Varešak_ 23.06.2020.

    Baba neda bi piletine.

  • BabaYaga 23.06.2020.

    Jedan tako logičan duet 😉

  • EmillePalka 23.06.2020.

    Od svoje najranije mladosti bio sam sklon zrelim, starijim ženama. I danas je tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare