To je to što me zanima!

Nekad je harala top listama, a mnogi ju danas ne prepoznaju

Sugababes su osnovane 1998., a veliki komercijalni uspjeh ostvarile su početkom stoljeća hitovima 'Freak Like Me', 'Round Round', 'Hole in the Head' i 'Push the Button'
Vidi originalni članak

Mutya Buena (34), pjevačica nekad vrlo popularne ženske britanske pop grupe Sugababes, ukazala se na partyju jedne modne kuće u Londonu, a svojim neprepoznatljivim izgledom iznenadila je prisutne. 

Buena se u posljednje vrijeme rjeđe pojavljuje u javnosti pa su nekada vrlo popularnu pjevačicu rijetki prepoznali. Mutya se pojavila u kožnim hlačama i crvenom topu te s izblajhanom plavom kosom. S godinama je tijelo ukrasila velikim brojem tetovaža, a lice plastičnim operacijama. 



Grupa Sugababes osnovana je 1998. godine, a veliki komercijalni uspjeh djevojke su ostvarile početkom stoljeća albumom hit albumom 'Angels with Dirty Faces', a najveći hitovi djevojaka su singlovi 'Freak Like Me', 'Round Round', 'Hole in the Head' i 'Push the Button'. Unatoč slavi s početka stoljeća, Buena je 2005. napustila grupu iz privatnih razloga, a zamijenila ju je Amelle Berrabah (35), koja danas također više nije članica trija. 

Mutya je majka 14-godišnje Thalije Maye, a svojedobno je priznala kako je upravo majčinstvo i odgoj djeteta presudilo u njezinoj odluci da napusti glazbu i svjetla reflektora. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Gujakis 13.07.2019.

    Majko mila 34 godine "sređena" za van?! Bojim se i pomisliti kako izgleda ujutro bez šminke i pudera.... 🙄

  • OS98netko 06.07.2019.

    A vi kako te

  • anchy2004 06.07.2019.

    Koji je ovo vrag??

Komentiraj...
Vidi sve komentare