To je to što me zanima!

Nekada su je grubo vrijeđali zbog debljine, a sada joj zavide

Dok je u seriji 'Moderna obitelj' glumila samopouzdanu štrebericu, privatno su Ariel cijeloga života maltretirali zbog njezina izgleda. Sada je znatno mršavija, a svoje isklesano tijelo pokazuje na mrežama
Vidi originalni članak

Glumica Ariel Winter (24) najpoznatija po ulozi Alex Dunphy u popularnoj seriji 'Moderna obitelj', rođena je 28. siječnja 1998. u Los Angelesu, a danas slavi 24.rođendan. Njezina majka je grčkog, a otac njemačkog podrijetla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumačku karijeru započela je vrlo rano. Već sa četiri godine snimila je prvu televizijsku reklamu, a dvije godine kasnije glumila je u seriji 'Listen Up'. Paralelno s ulogama pred kamerama sinkronizirala je animirane filmove i serije. Posudila je glas u crtićima 'Jan i Nigdjezemski gusari' te 'Sofiji Prvoj'.

Kroz odrastanje se dosta mijenjala. U početku je redovito privlačila pažnju oskudnim odjevnim kombinacijama i oblinama. Posebno je dekolteima isticala svoje bujne grudi. No, 2015. godine odlučila ih je smanjiti jer su joj bile veličine F i stvarale joj fizičke, ali i psihičke probleme. Sada je vidno mršavija, a svoje isklesano tijelo redovito pokazuje na društvenim mrežama.

Dok je u seriji 'Moderna obitelj' glumila samopouzdanu štrebericu, privatno su Ariel cijeloga života maltretirali zbog njezina izgleda. Zbog stalnog bullyinga koji je proživljavala, završila je na antidepresivima i godinama je bila na terapiji.

ALEX IZ 'MODERNE OBITELJI' Transformacija mlade glumice: Stalno su me nazivali debelom

Tijekom godina na vidjelo je izašao i njezin odnos s majkom, koja je postala poznata tabloidima po maltretiranju svojih kćeri. Crystal Workman natjerala je svoju djecu da se bave glumom te ih je maltretirala, a Winter je 2012. godine zatražila preko suda da joj sestra bude skrbnica. Nitko više ne razgovara s majkom, a Ariel je medijima ispričala kako ju je Crystal uvijek oblačila da izgleda starije nego što zaista jest.

- Ljudi su mislili da imam 24 godine kada sam imala tek 12. Da sam u tom trenutku trebala biti gola na ekranima zbog neke scene, moja majka sigurno bi pristala - rekla je Winter jednom prilikom.

Winter sada živi život kakav je oduvijek htjela. Bila je dugo u vezi s kolegom Ricom Rodriguezom, a i nakon prekida ostali su dobri prijatelji. Upoznali su se s tek 11 godina i oboje su govorili da ih veže puno zajedničkih uspomena. Od kraja 2019. godine u vezi je s Lukeom Benwardom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Klips 29.01.2022.

    Oduvijek izgleda ok za malu curku al sad baš da ima isklesano tijelo 😑 pa nije atletičarka 🤭

  • HR-realno 28.01.2022.

    Uff 👌👈

  • činjenićar 28.01.2022.

    Glefo seriju prije skoro 8 godins i vidjelo joj se kroz majicu da se krije kasnije lijepa zena

Komentiraj...
Vidi sve komentare