To je to što me zanima!

‘Nekoć sam bio delinkvent, a sad sam smiren uz djevojku...’

POSLOŽIO SVE KOCKICE Fitness trener Danijel nakon izlaska iz showa ‘Farma’ dane provodi s dugogodišnjom djevojkom Lucijom, a nerado se prisjeća svoje loše prošlosti
Vidi originalni članak

S ‘Farme’ sam se maknuo jer sam tamo brzo sazrio i posložio najbitnije životne odluke u glavi, kaže Danijel Vegh (38) iz Ludbrega. Bivši natjecatelj showa 'Farma' kaže kako je u tjedan dana izolacije po cijele dane analizirao te razmišljao o životu i budućnosti.

- Kao tinejdžer sam zaglibio u svijet maloljetne delinkvencije. Bio sam na ulici, pio sam alkohol i tukao sam se - kaže fitness trener. Na sudu je završio zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda svojem vršnjaku.

- Dobio sam uvjetno i od 16. do 18. godine morao sam se jednom tjedno javljati centru za socijalni rad - kaže Danijel. Tada je sa 16 godina odlučio 'povući crtu' i okrenuti se boljem životu. Danas je četiri godine u sretnoj vezi s Lucijom Posavec (27).

Ljubav na prvi pogled: Lucija se super slaže s Danijelovim sinovima iz prethodne veze

- Upoznali smo se u Ludbregu. Samo su nam se pogledi sreli i proradila je kemija - kaže Vegh. Par živi skupa, a djevojka ga podržava u svim odlukama. Uz Luciju, najveća su mu sreća i sinovi Ralf (13) i Tadej (5) iz prethodne ljubavne veze. 

- Sinu sam posvetio tetovažu od šest kojih imam na tijelu - kaže Danijel. Nakon izlaska iz “Farme” sve ulaže u pokretanje svoje teretane.

- Ugasit ću profil na društvenoj mreži, a ne treba mi ni mobitel. Okrećem novu stranicu u životu - zaključuje bivši farmer. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • prezvušt 13.09.2016.

    on ima 4 djece,a govori da ima2,može li to biti iskren,častan i pošten čovjek? tesko!! ona ima sina od3 god s mužem, a s dotičnim je 4 god u sretnoj vezi haha.. samo retki nađu retke

  • John Doe Jr. 13.09.2016.

    baci i mobitel i sebe

  • Sophie S 13.09.2016.

    ovaj se još traži....ništa se on nije promijenio...a i vidi se po njemu da nije bas bistar

Komentiraj...
Vidi sve komentare