Obavijesti

Show

Komentari 36

‘Nekoć sam bio delinkvent, a sad sam smiren uz djevojku...’

‘Nekoć sam bio delinkvent, a sad sam smiren uz djevojku...’
1

POSLOŽIO SVE KOCKICE Fitness trener Danijel nakon izlaska iz showa ‘Farma’ dane provodi s dugogodišnjom djevojkom Lucijom, a nerado se prisjeća svoje loše prošlosti

VIDEO

S ‘Farme’ sam se maknuo jer sam tamo brzo sazrio i posložio najbitnije životne odluke u glavi, kaže Danijel Vegh (38) iz Ludbrega. Bivši natjecatelj showa 'Farma' kaže kako je u tjedan dana izolacije po cijele dane analizirao te razmišljao o životu i budućnosti.

- Kao tinejdžer sam zaglibio u svijet maloljetne delinkvencije. Bio sam na ulici, pio sam alkohol i tukao sam se - kaže fitness trener. Na sudu je završio zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda svojem vršnjaku.

- Dobio sam uvjetno i od 16. do 18. godine morao sam se jednom tjedno javljati centru za socijalni rad - kaže Danijel. Tada je sa 16 godina odlučio 'povući crtu' i okrenuti se boljem životu. Danas je četiri godine u sretnoj vezi s Lucijom Posavec (27).

Ljubav na prvi pogled: Lucija se super slaže s Danijelovim sinovima iz prethodne veze

- Upoznali smo se u Ludbregu. Samo su nam se pogledi sreli i proradila je kemija - kaže Vegh. Par živi skupa, a djevojka ga podržava u svim odlukama. Uz Luciju, najveća su mu sreća i sinovi Ralf (13) i Tadej (5) iz prethodne ljubavne veze. 

- Sinu sam posvetio tetovažu od šest kojih imam na tijelu - kaže Danijel. Nakon izlaska iz “Farme” sve ulaže u pokretanje svoje teretane.

- Ugasit ću profil na društvenoj mreži, a ne treba mi ni mobitel. Okrećem novu stranicu u životu - zaključuje bivši farmer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni