To je to što me zanima!

Nela Kocsis pokazala zavidnu liniju u badiću, a Cigiju i Gruici zastao dah: 'Pa ti goriš, mačko'

Domaća glumica objavila je fotografiju s ljetovanja na Krku gdje je uživala sa Skokom. Preplanuli ten istaknuo je bijeli badić, a mnogi su zamijetili njenu dobru figuru. Komplimenata, naravno, nije nedostajalo
Vidi originalni članak

Mnogi tijekom ljeta bježe od gradske buke i vrućine asfalta te spas traže na moru. Nela Kocsis (51) tako se prisjetila svog ljetovanja na Krku kada je uživala s prijateljem, modnim dizajnerom Ivicom Skokom. Osječka glumica objavila je fotografiju u badiću, a mnogi joj zavide na tako dobroj liniji u tim godinama. Moramo priznati, sve se može kad se hoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bijeli badić savršeno joj pristaje na preplanuli ten, a tijelo joj izgleda fantastično. Ispod fotografije, koja je dobila višd od 400 lajkova, moglo se naći i hrpu komentara.

Pažnju je posebno privukao onaj Ane Gruice Uglešić koja joj je komentirala 'Inti majku'. Ana se također redovito hvali isklesanom linijom, a kako i ne bi, kada redovito trenira.

Figuru glumice komentirao je i Neven Ciganović koji s vremena na vrijeme voli pohvaliti naše zvijezde s estrade.

MODELI ZA SVAKU LINIJU Pokazala je kako koji model bikinija stoji na njezinom tijelu

- Goriš mačko! - napisao je uz emotikon vatre.

Slavonka mađarskih korijena još kao mala djevojčica trenirala je gimnastiku te je uživala u tome, a vjeruje kako joj je upravo to pomoglo da oblikuje svoje tijelo. Više puta je izjavila kako ne vježba redovito, ali da svoju liniju održava lako. 

- Iako Slavonci slove za velike gurmane i 'izjelice', ja baš ne uživam pretjerano u hrani. Bila bih najsretnija kad bi netko izumio tabletu koja bi sadržavala sve što organizmu treba pa da ne moram gubiti vrijeme na obroke - izjavila je svojedobno. 

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA ŠOKIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • daleko najjaci 12.07.2022.

    Za te godine i vise nego zgodna.

  • 12.07.2022.

    Dekolte se razvio gimnastikom😁

  • Čeljo Brtika 12.07.2022.

    Baba glumi da je mlada

Komentiraj...
Vidi sve komentare